Първи български хип-хоп сериал – „Лъжливи рими“ (ВИДЕО)

2
281
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

На 12 септември, от 22:00ч., по телевизия Евроком, започва да се излъчва първият хип-хоп сериал “Лъжливи рими“. Лентата е изпълнена с много драма, интриги и обрати, и отразява българската реалност- корупцията по високите етажи, фалшивите новини, платените медии, беззаконието и липсата на ценности.

Сценарият на музикалната драма е написан от Борислав Огнянов и Стелиан Димитров, и е вдъхновен от действителни лица и събития. В историята се разказва за двама приятели- богато и бедно момче, които се борят с всички сили да станат известни, но на цената на много лъжи и измами.

“Лъжливи рими“ обещава да превърне част от актьорите си в новите хоп-хоп звезди на България, в лицето на рапърите Зипо и Слаш, танцьорката и хореограф Мимс Бонева, DJ GANX и др. Стелиан Димитров, който е и режисьор на продукцията, сподели, че участниците в сериала са над 200.

 „Това са нови и недоказани имена в киното и телевизионните сериали, които получиха шанс за изява. 90 % от техническият екип също е с дебют в снимането на сериали“, допълни той.

 „Лъжливи рими” се състои от 12 епизода, всеки с продължителност от 22 минути. Ще има и тринадесетата серия, която ще е бонус и ще бъде заснета, след като се излъчат останалите. За целта, екипът ще организира събитие с всички участници и фенове на продукцията, което ще е част от последния епизод.

 „Какъв ще е финалът, зависи от зрителския интерес. Главният герой ще бъде прострелян, като в последните кадри ще стане ясно кой е поръчал покушението срещу него и дали ще оживее“, разкри режисьорът.

“Лъжливи рими“ е и първият игрален сериал, който се продуцира от компании извън София, а именно от „Plovdiwood Ent.” и „Devil Cinema”./svobodennarod.com

Ето официалният трейлър: