Какви любовници са зодия Дева – характеристика?

1
225
Добави коментар
Didohotep
Didohotep

 Основни характеристики на зодия Дева: Период – от 24 август до 22 септемвриДен от седмицата – СрядаТалисман – Сапфир, топаз, изумруд, смарагдЦвят – Бял, зелен, виолетовПланета – МеркурийЦветя – ЗюмбюлМиризма – Лавандула, тютюнЖивотно – Лястовичка, куче Зодия Деви, като любовници, се изявяват според знака на Земята, под покровителството на Меркурий. Родените под знака на Девата са точни, строги и рационални. Парите играят голяма роля за тях и Девите не обичат да ги пръскат на вятъра. Обичат чистотата и реда в къщи, като се обзавеждат без особени излишества. Бидейки неуверена в себе си, Девата обича да получава комплименти. Тази зодия се цени високо на работното си място заради блестящия ум и рационален подход към работата. Подходящите професии са:  политик, химик, аналитик, преподавател. Девическата зодия вярва в приятелството и любовта, макар че заради характера си, трудно създава трайни връзки. Мъжът любовник от тази зодия изисква от жената безупречна хигиена, маникюр, педикюр, маниакални грижи за растителността по цялото тяло, така че винаги да е спретната и обгрижена.

Мъжът-дева обича да вдъхва аромата на женските парфюми с нежни, естествени и етнически тенденции. Обича да се отпуска и да изучава най-чувствителните точки по тялото на своята партньорка, за да може след това докосвайки ги с голямо изкуство и вещина, да й доставя върховно удоволствие, като в същото време се поставя в пълно разпореждане на любимата жена.

Идеалната жена за мъжете – деви има не голяма, но стегната гръд, поддържа чистота и винаги е готова за любовни утешения.

 

Как да завоювате сърцето на мъжете от зодията Деви?

Девата е сериозен мъж, който предпочита обикновените, спокойни и умни спътници в живота си. Рядко се поддава на страсти. Сърцето му може да бъде завоювано с търпение, нежност и хитрост. Дайте му да разбере, че се нуждаете от него.

Напълнете стаята с благоухания, притъмнете светлината и му направете бавен еротичен масаж. Но преди това, организирайте среща навън и се облечете с елегантна рокля, по-добре в тъмни разцветки.

Как да завоювате сърцето на жената – дева?

Жените, родени под девическия знак, са умни, красиви, елегантни, рационални, сериозни и обаятелни, но не им достига темперамент. За да завладеете сърцето им, ще Ви е нужно доста време, усърдие и настойчивост.

Те обичат продължителните беседи и сериозните любовни връзки. Съветът е, за първата среща, да я поканите на концерт с класическа музика. И в двата случая, спазвайте препоръките на текущия хороскоп. ––––––––––––––––-