Да отслабнеш с 5 кг за 2 дни с ултра полезна напитка! Регулира теглото, хормоните и изглажда кожата!

1
163
Добави коментар
slavchev
slavchev

Рамиза спечели световна слава, когато успя да загуби 5 килограма за два дни, като използва една чудодейна напитка. Тя признава, че нейното тайно оръжие в борбата за отслабване е магданоза. Един хубав четвъртък тя се претегли и откри, че тя е 72 килограма. Изненадващо, два дни по-късно теглото й спадна до 67 килограма. Каква е тайната рецепта, която използва?

Тайната рецепта на Рамиза
Сварете 1 литър вода и добавете пет супени лъжици нарязан магданоз. След това оставете чая да се охлади за около 20 минути, след което изпийте чая. 1л чай от магданоз на ден трябва да направи този трик. Чаят може да се приема по всяко време на деня, топъл или студен.

Според нея магданозният чай всъщност е опитът й да намали проблемите с бъбреците, след като чула от много източници, че магданозът е страхотен за бъбреците. Факт е, че магданоз има редица ползи за здравето, вариращи от загуба на тегло до хранителна плътност.

Магданозът съдържа високи хранителни вещества и е с ниско съдържание на калории, което го прави чудесна съставка за тези, които искат да отслабнат чрез диета. Въпреки това, не е гаранция, че добавянето на магданоз към вашата диета ще ви осигури да отслабнете. Същевременно магданозът е богат източник на антиоксиданти, които са полезни при борбата с рака. Половин чаша пресен магданоз осигурява до 50% количеството желязо и витамини, което повечето хора приемат ежедневно.

Чаят, приготвен от магданоза също помага да се балансира хормона в тялото, който е отговорен за увеличаване на теглото. Този чай също има диуретични свойства, които му помагат да подпомогне процеса на храносмилане. Този билков чай ​​също ви допълва с жизненоважни хранителни вещества, които може да ви липсват в резултат на вашия план за диета.

Магданозният чай може да бъде направен от биологично отглеждан магданоз във вашата градина или магданоз, който сте закупили от магазини за здравословни храни. За тези, които предпочитат да купуват биологично отглеждан магданоз, е изключително важно да изберете магданоз, който има богат зелен цвят и аромат. За други, които предпочитат да закупят готовия чай, често се предлагат в магазините за здравословни храни.

Магданозът може да е тайното оръжие на тази жена, за да постигне успешно невероятна загуба на тегло. Важно е обаче да се разбере, че магданозът може да не е средство за за всички. За повечето хора, магданозът сам по себе си не може да гарантира загуба на тегло, да не говорим за това, което Рамиза е постигнала. Упражненията, добър план за диета, избягване на мастни храни и захар и получаване на достатъчно почивка са най-сигурните начини да загубите толкова тегло, колкото желаете. Магданозът просто ще помогне по пътя./ modernitta.com

Свързани