Три леки катастрофи затрудниха временно движението в Бургаско

1
113
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Три леки катастрофи затрудниха временно движението в Бургаско. Тежко пострадали при трите катастрофи няма, успокояват от полицията. Нанесени са само известни материални щети.

Лек автомобил, нает под наем от чуждестранни туристи, пропадна в крайпътна канавка в Поморие, информират от ОДМВР – Бургас. Водачът се опитал да направи маневра за обръщане, но не преценил разстоянието и габаритите на колата правилно. Пострадали и сериозни материални щети няма. Изваждането на автомобила обаче предизвика затруднение в трафика.

Втората катастрофа се случила на кръговото кръстовище на изхода на Бургас в посока КК ”Слънчев бряг”, при Гробищата. Лек автомобил и автобус са се сблъскали. По всяка вероятност става дума за отнето предимство, но властите все още уточняват причините за инцидента.

Третата катастрофа е станала в района на Атия. Лек автомобил претърпял самостоятелна катастрофа, след което бил блъснат от друга лека кола, която не спазвала необходимата дистанция. Трафикът е бил затруднен, но пострадали при произшествието няма.