Септември на Елените – Вили Елените****

1
154
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Вили Елени се намират в Роял Виктория Клуб Елените – единственият български курорт с изцяло южно изложение, предлагащ изобилие от слънце и топлина на своите гости.
Луксозните вили, подредени като мозайка върху овалните хълмове, допира на планината с морето, всичко това създава едно завладяващо усещане.
Разстоянието от вилите до плажа е от 20 до 200 местра, в зависимост от разположението на вилите.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 90 лв.
Важи за периода от 31 август до 10 септември
ВИП ваучера е за ЕДИН човек и включва:

Една нощувка във вили на втора линия
Изхранване на база All Inclusive
Безплатно ползване на чадър с шезлонг на плажа
Безплатен вход за Аквапарк с ползване на пързалки 
Туристическа такса

​ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 58.50 лв.
Важи за периода от 11 до 21 септември
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек и включва:

Една нощувка във вили на втора линия
Изхранване на база All Inclusive
Безплатно ползване на чадър с шезлонг на плажа
Безплатен вход за Аквапарк с ползване на пързалки 
Туристическа такса

Описанието на ALL Inclusive може да видите ТУК

Ваканционно селище Елените е изградено основно от самостоятелни къщи-вили, а в последно време и от луксозни хотели. Разположено е в местност заобиколена от вековни девствени дъбови гори. Елените е млад курорт изграден за семейни почивки и клубен туризъм. Плажът в курорта ще Ви очарова кристално бистра вода и чиста ивица. Тишината и спокойствието са основни приоритети за хората на почивка, желаещи да прекарат своята ваканция в уют и наслада. В курорта Елени около хотелите са изградени басейни за възрастни и деца, атракционни заведения, ресторанти предлагащи българска и европейска кухня, дискотеки, анимации, барове, кафета, магазини и клубове.

Времената се менят, но нашата отдаденост към усъвършенстване на туристическия бизнес остава постоянна. Персонализирано обслужване, съчетано с автентична и елегантна обстановка от най-високо качество, е запазена марка на хотелите на Виктория Груп и наш приоритет. Тази ясна визия ни позволява да работим заедно по-ефективно като компания и като партньор.