Хотел B&B Trust – още едно предложение от нас

1
143
Добави коментар
bandbtrust
bandbtrust

Разположение

Разположен в сърцето на Русе, хотел B&B Trust е в близост до всички значими забележителности на града. Адресът е ул. Цариброд 7.

 

Стаи

Хотелът предлага просторни и светли стаи, в които ще се почувствате като у дома си: 

Стандартнa – двойно легло и баня с душ кабина
Комфортна – голямо легло (тип king size) или две отделни и баня с вана.

 

Включена закуска

В цената е включена и закуска, приготвена на момента с много любов. Разбира се, красивото утро и вкусната закуска винаги са придружени от качествено кафе. Ако сте ценител, със сигурност ще останете приятно изненадан от кафето, което ще ви приготвим тук. 

 

Паркоместа

За още по-голямо удобство сме се погрижили да ви предложим и паркоместа. А ако ви е нужен транспорт до или от летището в Букурещ, ние можем да го организираме, вместо вас.

 

Модерен фитнес

Хотел B&B Trust е готов да ви изкуши с още едно предложение. В непосредствена близост се намира най-модерният фитнес в Русе. С достъп 24/7, тук ще се насладите на наистина качествена тренировка. Фитнесът е оборудван с висококачествени уреди. Даваме ви възможност и за тренировка с треньор. Тук можете да се възползвате и от възстановителните ни процедури: инфрачервен сауна и кислородна сауна. Кислородната сауна ви дава възможност за бързо възстановяване след тренировка и поддържане на цялостното здравословно състояние. Това е третата такава сауна в страната и единствената в Североизточна България.