Спечелете 700 лв. във фотоконкурса „Природата и киселото мляко – здраве и дълголетие“

3
163
Добави коментар
pgp

Всички представени за участие в конкурса фотографии трябва да бъдат авторски произведения, съобразени със следните изисквания:

1. на фотографията трябва да е изобразен обект, свързан с продукта кисело мляко, с неговото производство или начин на консумация, киселото мляко като средство за дълголетие в Родопите и Момчиловци, както и на тема „Киселото мляко – култура и традиции в България“;

2. допустимо е участие с фотографии, заснети с дълга експозиция; 3. допустимо е засилване на контраста на цветовете и изрязване на части от фотографиите. Всякакви други промени на оригиналните фотографии са забранени и водят до дисквалифицирането на фотографиите в надпреварата за награда; 4. фотографиите трябва да са в дигитален формат. Допускат се и сканирани изображения от негативи, диапозитиви или фотографски отпечатъци; 5. фотографии, изпратени на хартиен носител, няма да се приемат за участие в Конкурса. Организаторите не носят отговорност и нямат задължение за изпращане обратно на подателя на получени на хартиен носител фотографии; 6. фотографиите трябва да се изпратят от техния автор – участник в конкурса, т.е. автор и участник в конкурса трябва да са едно и също лице. Не се допуска публикуването на фотографии, създадени в съавторство, на фотографии, авторските права върху които не са притежание на участника, както и на фотографии, авторските права на които принадлежат на участника, но са били прехвърлени от участника на трето лице. Нарушаване от участника на разпоредбите на предходното изречение води автоматично до дисквалифицирането на фотографиите в надпреварата за получаване на награда; Всеки участник може да се включи в Конкурса с не повече от 5 (пет) фотографии.