Апартаменти в Сливен от Туида Гардънс,

1
139
Добави коментар
twida
twida

Туида Гардънс е затворен жилищен комплекс от апартаменти в Сливен, предвиден за изграждане върху площ от около 77,000 кв. м. Комплексът ще обхваща жилища, разположени във функционално обособени зони. Инвеститор на проекта е „Туида Гардънс“ АД.

Комплекс Туида Гардънс е предвиден за изграждане на няколко фази. Първата фаза е завършена и обхваща две жилищни сгради. Останалите фази и сроковете за изграждането им се определят от Инвеститора допълнително по негова преценка.

Завършената първа фаза на комплекс Туида Гардънс включва две жилищни кооперации на по 5 етажа, предлагащи за своите обитатели изключителна панорамна гледка към планината, градините и града. Сградите са с асансьори, завършени с луксозно лоби и общи части. Всяка от тях се състои от 18 апартамента в различни конфигурации и площ от 70 до 200 кв. м. Предлаганите апартаменти за продажба в Сливен са газифицирани, с изградени системи за слънчева енергия, вградени инсталации за климатик, кабелна телевизия, телефон и Интернет. Към всеки апартамент има обезпечени подземен гараж и външни паркоместа.

Ако се интересувате от продажба на апартаменти в Сливен, запознайте се с повече информация за тях в таблиците долу, а при възникнали въпроси, не се колебайте да се свържете се с нас.