Церн и Отварянето на Портал чрез Окултни Ритуали

2
218
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

На 15 май 2017 година Церн пуска андронния колайдер на максимална мощност. Директорът на Церн Фабиола Джианоти излезе с необикновено встъпление- ускоряването на мощността на колайдера доведе до унищожаването на пет паралелни вселени.Тя си е позволила малко научен хумор,но никакви опровержения на заявлението не е имало.Сега физиците търсят закон ,който не допуска пътешествие във времето и поразителното е ,че не могат да го открият. Сега физиците наричат четирите измерения пространство-време.Мечтата за пътешествие във времето не е толкова нелепа.

Не съществува съвпадение между материалния и духовния свят,това са просто двете страни на една и съща монета.И между тези две реалности съществува тънка завеса.Господ е отделил духовния от материалния свят.Маговете и окултистите от всички времена винаги са се опитвали да направят връзка със същностите,които стоят от другата страна на завесата.Тази завеса често се описва като врата към друго измерение,което дава възможност да се получи достъп до пространство,което се намира зад пределите на видимия свят.

През 2009 година Серджо Бертолучи директор на научно-изследователските разработки в Церн съобщил следното: “ По всяка вероятност на нас ни се даде възможност да намерим врата към друго измерение и даже да изпратим някого там“.Професор Едуард Мантило  натиснал копчето на компютъра си ,за да унищожи всичката информация,която се намирала там.Оставил само един документ в своето предсмъртно обръщение към човечеството преди да скочи от 15 етаж.

Предсмъртното писмо на учения имало ефект на взрив Едуард Мантило утвърдил “ Истината за целта на построяването на големия андронен колайдер е откриването на портал към друга вселена.Физикът посочил ,че напуска живота,тъй като се опасява от последствията ,които ще донесе неговия труд.Той се опасява ,че ускоряването на мощността на новия андронен колайдер приближава света към датата на Апокалипсиса.“

Говори се напоследък,че световния елит начело с Ватикана се готви да встъпи в контакт с боговете,падналите ангели на древния свят.Затова те всячески се стараят да открият портали в други измерения.Слугите на Луцифер,Ръководителите на евросъюза,заедно с учените от Церн се явяват ключа ,който ще отключи  вратата към АДА, за да освободят древните богове ,които  са затворени там.Тяхната основна цел е възраждане на златния век,когато боговете се смесвали с човешкото семе и хибридна раса управлявала Земята.Хората няма да могат психически да издържат това,което ще преживеят,ще навлязът демонически същества в нашия свят ,същества ,които дори не можем да си представим,които ще навлязат в този свят от бездната.

Ние знаем ,че колайдерът е построен на древно капище ,свещено място за поклонение на бог Аполион/Абадон/-“

‘Абадон (Абхаддон) в древната юдейска митология е демон, поглъщащ и безследно унищожаващ гробовете.

Отъждествява се с пропастта на преизподнята . Наричан е Ангел на бездната, близък до Самаел, Ангела на смъртта (Малах-ха-Мавет), но въпреки това е проницаем за Бога. Името му означава буквално „гибел“.

Според християнската традиция Абадон, наричан на гръцки „Аполион“ (буквално „губител“), при Свършека на света ще поведе армия от чудовищни скакалци срещу човечеството.

Името на Абадон често се употребява през Средните векове като обозначение на Сатаната.“

Това място на което е построен Колайдерът е свързано с ада,затова в Церн има статуя на Шива- Богът на Разрушението.Освен това на територията на Церн се извършват странни окултни церемонии на човешки жертвоприношения,които са изпълнявани от служители на Церн ,според които това е на шега.Официалното становище на Церн е ,че тези сцени са снимани на тяхна територия,но без официално получено разрешение.

Статуята на Шива – Разрушителят постоянно се намира на територията на Церн

В логото на Церн има окултно послание на трите шестици .

сатанински символ скрит в емблемата на Cern

Може би Церн сами са пуснали видеото,това е демонически ритуал, може би начин за комуникация с други паралелни реалности.“Танц на разрушението “ е видео пуснато официално от Церн 14 март 2015 година във времето на пускането на колайдера.Ако познавате окултизма ще започнете да разпознавате окултната символика в ритуалните танци,а откриването на тунела също беше много показателен окултен ритуал.Между катарския тунел и Церн няма връзка във физически смисъл- вие не можете от този тунел да попаднете в Церн.Но те са свързани в духовен смисъл.Какво презетираха пред очите ни и пред целия свят ?Откритие на междупространствен портал- това беше част от тяхната церемония,откритие на тунел- най-дългия тунел в света  и показаха Бафомет,тези козелоподобни същности,всички демонически същности таннцуващи,маршируващи около него.Ако знаете какво са демоните от теологията,от християнската религия и гледате всичко това смисъла на случващото се става просто очевиден.Но дори да не знаете тези неща ,ако на церемонията по откриване на тунела видите мъж преоблечен като козел ,може да попитате какво изобщо прави там на тази церемония в този вид ?И ако започнете да осъзнавате от тази гледна точка,веднага ще ви се изясни,че те не ви представят реални картини,а нещо ,което предстои да се случи,някакви предстоящи цели,те се занимават с преобразуване на планетата,със създаването на нова раса същества.

На 1.06.2016 година се състоя откриването на тунела Gottard  Готард близо до Церн с дължина 57 километра.На церемонията ,която имаше вид на представление излъчвано по целия свят присъстваха всички европейски лидери.Церемонията се наричаше свети Готард.

Отначало до край това беше една окултна церемония.Да проанализираме някои елементи,които бяха използвани в това тържество.В първата част в закрито помещение човечеството беше представено с марш на Зомбитата,готови за изпълнение на заповеди.

марш на зомбитата ,готови за заповеди

Продължи с ангел във вид на младенец ,който олицетворява ЛУЦИФЕР.

После се появи козел във вид на демон,който имаше власт над всички демони.

Тази сцена показа историята на човечеството,езическото поклонение към бога Слънце,който се вижда в края на тунела.Слънцето е било главния обект на поклонения в древните култури.

Тук виждаме шествие на древни свещенослужители и чародеи ,които съпровождат човека-козел.

Те носят в ръце агънце,което са длъжни да принесат в жертва.

После церемонията продължава на  открито.Много пъти хората се опитват да съборят камък,който може да символизира Исус Христос,но всички опити са неуспешни.

Веднъж човечеството се обединило ,за да победи бога при строителството на Вавилонската кула.И ето те пак се обединяват за създаването на Портал,който много прилича на Церн.

Следващата сцена показва променено общество- портала въздейства на обществото,какво става с хората-може да се забележи духа на възстанието.

ю

Падението тук се демонстрира буквално-не само в преносен смисъл- в портала се появява изображение на голо тяло и веднага хората стават неудържими.Те демонстрират,че вътре в тях се намира нещо.

 

Работниците в тунела приличат на триединството на бога Шива- индуиския бог на Разрушението.Той разрушава старото ,за да дойде място за новото.

 

Разрушителният танц на Шива е танц на избора или танц на края.Следващата сцена показва загинали работници при строежа на тунела.

Но освен това те означават човешката жертва.След това техните тела са хвърлени в бездната.

Вътре в бездната се виждат ръце,които приемат жертвата. На мястото на трите работника се появяват 3 души от бездната.

Порталът се превръща във всевиждащото око- главният символ на илюминати.

В портала се появява изображение на човешко лице и скарабеи.

Човекът и козелът се сливат- това изобразява сатаната и появяването на Антихриста.Един персонаж изобразява богинята Изида,която преръща човека-козел и той сам става животно.

Животните стават управители на целия свят.Навсякъде танцуват демони и божества на смъртта.

Козелът станал управител на света

прави хомосексуални действия,животните станали господари на света показват цялата си агресия и злост.

Хората носят дървета с корените нагоре-символ на сатанизма,а на проекцията е изобразено дървото на смъртта,противоположно на дървото на живота.

В дъното се появява фигурата на блудницата облечена в пурпур.

Три персонажа с големи глави представляват царете на земята ,които са били използвани от Антихриста и са се продавали като блудници.

Часовникът движещ се наобратно показва,че антихристът ще промени хода на времето и ще бъде установен нов световен ред.Влакът излиза от тунела и образа се сменя с образа на дракон,всички ликуват и се радват на победата.

Влакът излита – той симоволизира змеят -САТАНА ,който винаги е искал да се възкачи на небето и да бъде визвишен.

Цялото това представление има повече смисъл,отколкото ако беше само сбирка на сатанисти и магове.Присъствието на всички световни лидери и излъчването му по телевизията влияят върху съзнанието на хората по целия свят.

Представете си ,че съществува квантов компютър,който функционира междупространствата- той получава и изпраща информация към други измерения.Той получава отговори на комбинаторни въпроси.Този процес се нарича квантово тунелен ефект.Сравнете квантовото тунелиране и катарския тунел-церемонията по откритието показва откриване на портал.На нас искат да ни внушат,че сме готови за откриването на Портал за квантово тунелиране,за да се свържем с други измерения и да проникнем през този портал.И какво ще се случи,когато отворят този портал? Нека се  обърнем към изказването на Стивън Хокинг,той заяваил,че в крайна сметка няма да горите от желание да откриете портал към друго измерение,защото в действителност не знаете какво ще се намира там.От друга страна може да не ви хареса това,което ще навлезе през този портал в нашето измерение.Проникването на антиматерия в нашия свят предизвиква промяна на материята .Учените са наблюдавали,че когато някаква форма на живот взаимодейства с частици антиматерия ,антиматерията предизвиква изменения в нея.На хората ще им бъде по-сложно да контролират поведението си,да контролират агресията си,тъмната материя ще се концентрира в душите им и това скоро ще се прояви.Това не е теория,това вече се случва.Това може да доведе до явление на зомби-апокалипсис,когато Церн отвори портал към тъмната реалност.

Сатанинските Тайни на Ватикана

Антиматерия-Промяна на Реалността

13 Сатанински Символи в Най-известните Логотипи
Древните символи Служат за Връзка с други Измерения в Пространството

Портрет по снимка за Подарък

 

Continue Reading