Kaufland подготвя старта на учебната година със стотици специални предложения

1
164
Добави коментар
NoviniteBG
NoviniteBG

С богато разнообразие и стотици предложения Kaufland посреща ученици и родители в подготовката им за новата учебна година. В седмиците преди първия учебен ден компанията подбира всичко необходимо, за да помогне на учениците да планират годината с много настроение.

Освен богат избор от цветни пособия и аксесоари за всеки ученически вкус, които могат да бъдат намерени в хипермаркетите на Kaufland в страната, компанията предоставя и специални идеи и полезни съвети по темата, достъпни за всички на сайта на веригата.

За да организират прилежно учебната си година от самото начало например, от сайта учениците могат да изтегят разграфена по дни седмична програма с дизайни, съобразени с различните вкусове и интереси на малчуганите.

Важна и основна част от предстоящите учебни дни е, разбира се, храната. Затова освен на учебните часове, Kaufland обръща специално внимание и на храненето в междучасията. На сайта компанията предлага специална селекция от вкусни и здравословни рецепти, които родителите да включат в ежедневното меню на своите отличници. Всяка рецепта съдържа внимателно подбрани продукти и детайли за начина на приготвяне.

За Kaufland

Kaufland e търговска компания, оперираща на интернационално ниво с повече от 1 270 обекта и екип от 140 000 човека в седем държави в Европа.
Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна и екип от 6400 служители. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg