Депутатите от ГЕРБ ще приемат внесени оставки :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,…

1
122
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

След коалиционния съвет с „Обединени патриоти“ ще има повече яснота за министерските оставки. Очаква се това да стане в понеделник.

Днес обаче председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов анонсира, че депутатите ще се съобразят с предложеното от правителството и от премиера Бойко Борисов.

„ПГ на ГЕРБ ще подкрепи внесените в парламента министерски оставки“, заяви Цветанов пред журналисти в Драгиново.

Колко ще бъдат оставките и кои ще бъдат, ще бъде решено на коалиционния съвет, допълни Цветанов и отново увери, че правителството е стабилно.

От Драгиново Цветанов нападна опозицията в лицето на БСП заради решението им голяма част от депутатите да не присъстват в парламента, освен за важни гласувания, и да бъдат сред народа, както анонсира лидерът им Корнелия Нинова.

„На колегите от БСП искам да кажа, че да бъдем сред хората е наше задължение“, посочи Цветан Цветанов.

„На колегите от опозицията искам да кажа, че като народни представители да провеждаме непрекъснато срещи с гражданите е наше задължение и неслучайно през всичките тези години ПП ГЕРБ нито за миг не се е откъснала от хората по регионите и техните проблеми“, заяви зам.-председателя на ГЕРБ.