Цветана Манева с монолог в клип на Азис. Парчето с хиляди гледания в интернет (ВИДЕО)

1
340
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Голямата българска актриса Цветана Манева участва в новия музикален клип на Азис.

Видеото завършва с монолог на актрисата: „Човешката природа е жестока към всяка чужда грешка. Различните са тук, не са измислени. И кой реши, че те са грешка? Кой? Отхвръляме ги, обругаваме ги, по тях крещим. Защо?“

Нетипичната творческа колаборация между двамата е инициирана от Краля на попфолка,  а неговата мисия – да подаде ръка на отхвърлените от обществото хора, привлича Манева да застане пред камерата за новия му видеоклип към „Позна ли ме“.

„Бога ми, нямам идея как се случи. Не искам да казвам колко психически усилия ми костваше да набера телефона и да чуя тоя вледеняващ глас. И да проведа един нормален разговор. Цветана Манева е космос, една друга планета“, признава Васко пред bTV.

Премиерата на „Позна ли ме“ се състоя вчера, а за по-малко от ден, песента събра хиляди гледания в YouTube. Само за първия час видеото бе гледано от 6000 меломани.

„Срамувам се от това, че съм с по-тъмен цвят на кожата. Продължавам да се чувствам неестествено. Когато ходя в чужбина, в Германия, например, хората там не гледат с добро око…Там не се чувствам ок, когато вляза в заведение, хората ме гледат странно. Смятат ме за арабин, пакистанец… В никакъв случай българин. Чувствам се неудобно от това“, казва още изпълнителят на „Хабиби“, за когото пускането на едно парче годишно вече се превърна в традиция.

Той допълва, че допълнително вдъхновение за „Позна ли ме“ намира и в настоящия статут на попфолка. „Не виждах този музикален жанр да се развива в правилната посока. За мен това, което всички показват е толкова виждано и остаряло морално. Толкова е старомодно всичко, което се показва – коли, яхти, красиви голи жени, дронове. Толкова е обидно това за човека, който разбира от музика. Обидно е да принизяваш публиката до това ниво“, отсича още Азис.