Нека не отказваме подкрепа на Иван Стоянов в преследващите го изпитания

1
223
Добави коментар
kalev.ivan
kalev.ivan

През месец юни, тази година, публикувахме апел в полза на Иван Стоянов, който години наред е преследван от здравословни и проблеми и затруднения. Към днешна дата, два месеца и половина по-късно, Иван Стоянов получава социална пенсия в размер на 126.58 лв., които стигат за лекарства и най-първостепенни нужди. През месец октомври му предстои да се яви пред комисия на НЕЛК, за да се определи процента на загубена работоспособност и размера на пенсията му по болест. Междувременно обаче Иван Стоянов търси работа и би бил благодарен за всякаква насока – има опит като църковен певец и клисар, като градинар и като нощен пазач, говори свободно руски език. Най-непосредствената нужда пред Иван е да намери ново жилище под наем – до края на месец август е помолен да освободи настоящата си квартира, която ще бъде обявена за продан от собствениците си.

Допълнителна информация за затруднеята на Иван Стоянов от последно време и контакт могат да се открият в публикацията по-долу:

Години наред Иван Стоянов е преследван от изпитания, нека не му отказваме помощ.

Мнозина православни християни са запознати с трудностите и изпитанията в живота на Иван Стоянов. Историята на неговите заболявания, документи и допълнителна информация могат да се открият тук и тук. Интервю с Иван Стоянов от 21 май, 2018 г. за неговите изпитания и затруднения може да се намери тук.

До края на месец февруари, 2018 г. Иван Стоянов е с 93 процента загубена работоспособност и получава пенсия, която обаче от първи март е спряна. Постепенно той е преосвидетелстван, но процентът му е намален на 75. На 16 април Иван Стоянов обжалва решението и за съжаление все още очаква дата за явяване пред комисия от НЕЛК. Тези обстоятелства оставят Иван Стоянов без доход за дълго време и той с благодарност посочва, че без помощта на всички до този момент, той не би оцелял през трудностите. Изпитва недостиг на хранителни продукти и лекарства.

Особено благодарен би бил Иван Стоянов за помощ в намирането на работа – той има опит като църковен певец и клисар, като градинар и като нощен пазач, говори свободно руски език.

Всеки, който би искал да му помогне може да се свърже с него на телефон:

0884 449 339 или посредством Фейсбук профил  и  Фейсбук група в подкрепа на Иван;

Банка: Пощенска банка, клон Бургас
BIC: BPBIBGSF
IBAN: BGN BG27 BPBI 79 37 10 18 39 7801
USD BG33 BPBI 79 37 41 18 39 78 01
EURO BG41 BPBI 79 37 44 18 39 78 02
Титуляр: Иван Калев Стоянов

„ИHВЕСТБАHК“ АД/ INVESTBANK JSC
BIC: IORTBGSF
IBAN : BG54IORT73781009237100
ТИТУЛЯР/ACCOUNT HOLDER:: Иван Калев Стоянов
Stoyanov Ivan Kalev

 

 

 

Tags: благотворителностИванмилосърдиеподкрепапомощСтоянов