Всички се чудят къде са братята, но за семейството на Пламен Галев се мълчи! Ще ви вземе акъла, ето къде са наследниците на…

1
106
Добави коментар
slavchev
slavchev

Семейството на Пламен Галев живее в невиждан лукс Малко след като Пламен Галев изчезна, семейството му също се покри.

Съпругата му Емилия заедно с двете си деца Светлана и Георги емигрира в Обединеното Кралство. Но за разлика от живота, който водеха тук, близките на Пламен Галев живеят много по-добре в Англия. Докато беше в родината, Светлана няколко пъти влезе в жълтите хроники заради близостта си със скандални мъже. И докато тя се вихреше из нощните клубове и често се забъркваше в скандали, то брат й Георги оставаше в сянката. Единствено близките на Пламен Галев знаеха, че той е негов син.

Към днешна дата Светлана учи в един от най-престижните колежи на Острова и контактува с наследниците на видни богаташи.

Щерката на Пламен Галев обича високите скорости и за нея шофирането на всичките й пет свръхлуксозни автомобили е истинско удоволствие.

Светлана Галева разполага с автопарк на стойност 3 милиона лв.

Брат й Георги все още не е пълнолетен и не може да се възползва от възможността да шофира скъп автомобил. Но по всичко личи, че той не е като Светлана и е много по-скромен от нея, коментират запознати.

Той също учи в престижно училище. Най-голямата му страст са бойните изкуства и не пропуска тренировка от курса, на който е записан. Очевидно Георги прилича на майка си, която се е посветила изцяло на семейството. Единственото развлечение за Емилия са срещите със съпруга й.

Периодично тя и Пламен Галев се срещат. Но всеки път срещите им са на различно място. Двойката винаги избира екзотични дестинации и задължително отсяда в 5-звездни хотели, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Свързани