Аз съм на 50 години и това беше единственото нещо, което премахна болката в коляното и ставите ми само за 5 дни!

1
241
Добави коментар
slavchev
slavchev

Колената са най-важните стави в човешкото тяло, тъй като те поддържат движението на краката, когато ходим, тичаме, скачаме или стоим прави и са много важни за гарантиране на правилната стойка на тялото.

Но с напредването на възрастта намаляващото смазването на ставите, както и различните наранявания, сериозно могат да повлияят на колената. Поради това, ставните връзки и сухожилия стават по-малко еластични, по-слаби и по-малко подвижни.

Тази статия се фокусира върху едно натурално средство, което много подобрява смазването на ставите, а това е от решаващо значение за правилното им функциониране и за движението. Това мощно средство е най-доброто лечение, което можете да получите от природата за вашите коленни връзки и за сухожилията си. Редовната му консумация ще ви помогне да ходите по-добре, дори да тичате и значително ще подобри много аспекти на живота ви.

Рецептата, която ви препоръчваме тук комбинира някои супер здравословни съставки, които имат невероятни лечебни свойства, свързани с болките в коленете и ставите. Тя съдържа някои мощни противовъзпалителни съставки като ананас, канела и портокалов сок, който облекчават болките в коленете и ставите. Плюс това, те изобилстват от магнезий, силиций, витамин С и бромелаин, всички от които правят връзките и сухожилията по-силни.

Да започнем с това, че ананасът съдържа в изобилие витамин С, който е от съществено значение за укрепване на вашата скелетна система. В допълнение, той е пълен с бромелаин, който е мощен противовъзпалителен агент.

Подобно на ананаса, портокалът е богат на витамин С, което значи, че помага за укрепване на костите, сухожилията и ставните връзки. Накрая, но не и на последно място по значение, канелата подобрява кръвообращението, като по този начин се стимулира възстановяването на коленете и ставите. Тя също има силни противовъзпалителни свойства.

Рецепта

Необходими продукти:

• 2 чаши нарязан на кубчета ананас
• чаша портокалов сок (100% натурален)
• чаша овесени ядки
• чаша вода
• 1 пръчка канела
• мед (на вкус)
• чаша вода

Начин на приготвяне:

Поставете овесените ядки и водата в тенджера и варете в продължение на няколко минути. След като овесена каша е готова, свалете от огъня и я оставете да се охлади.

Сложете овесената каша, ананаса, портокаловия сок, канелата и меда в блендер. Разбивайте докато съставките се смесят добре. Добавете вода, ако предпочитате по-рядка консистенция. Консумирайте тази напитка редовно през деня.