Кобо мембранни въздуходувки

1
341
Добави коментар
borislava.savovska

Преимущества: Експлоатацията на компресора е значително по-евтина, тъй като при него липсва триене и пасивно съпротивление в лагери. Компресора има изключително дълъг срок на експлоатация. Сериите компресори Air Mac (от DB40 до DBMX200) са снабдени с топлинна защита (при достигане на 106оС компресора се изключва, при падане на температурата до 90оС работата се възобновява). Сериите DBMX са снабдени с микроизключвател, който изключва захранването, при достигане на определен ход на магнитната котва (следствие дефектиране на мембраната) и предпазва компресора от разрущаване.

* Серия DB60 вече се предлага като DBMS 60 и е снабден със същата защита при разрушаване на мембраните. След подмяна на мембрана (мембрани) работоспособността на компреса се възстановява. Компресорите Air Mac имат ниско ниво на шум (двоен кожух) и почти никакви вибрации (двустепенно гумено окачване). Също така са лесни за обслужване – изпиране на филтъра на входа.

Приложение: Създаване на вакуум в лабораторно оборудване. Пречиствателни станции за бита. Във ваните за галванизиране. За аерация на водата в рибното стопанство.