Българските деца са най-талантливите! Вижте прекрасното им изпълнение на този народен танц

1
168
Добави коментар
slavchev
slavchev

Фолклорът е едно от нещата, които формират българско самосъзнание в нас, българите.

Има семейства, в които традициите, народните песни и народната музика не са на почит, но въпреки това хората са горди с произхода си, разбира се, но когато сме свързани с фолклора, особено от ранна детска възраст, ни е много по-лесно да се гордеем, че сме българи. Освен това, народните ни песни разказват истории от миналото, научават ни на бита и ценностите на народа ни и то по един приятен начин. Страхотно е, когато родителите решат да запишат детето си на народни танци или пък когато самото дете прояви интерес към това.

Това значи, че детето ще бъде възпитано да уважава традициите, обичаите, всичко родно.

А именно чрез уважение към родното и родината, тези деца след време ще станат горди българи, които ще се грижат за по-възрастните и за държавата. Българските деца са много талантливи, това е факт. Днес ви представяме едно изпълнение на българчета, което определено ще ви докосне и ще ви накара да се усмихнете.

Във видеото се вижда колко добре танцуват децата.

Освен това си личи, че го правят с удоволствие и старание, а това е ясен знак, че младите българи и българските деца започват да се връщат към корените си и да тачат всичко родно. Това, разбира се, връща надеждата на всички нас, че ние, българите, като народ ще просъществуваме. Нека се насладим на прекрасните деца и таланта им.