Момчето зад обектива, снимало Beyoncé за September Vogue cover

1
146
Добави коментар
svetla58
svetla58

Две September Vogue Covers, една концепция…
Дали е трудно доловима приликата между корицата на американския Vogue и тази на британския за най-тежкия брой в годината? Queen Bey срещу Riri. Великите умове мислят еднакво… Мммм… дали това се получи в този случай или просто е липса на креативност? Въпреки, че американското списание излезе цяла седмица след английското.

Думата, която най-добре определя тези два броя е ГРАНДИОЗЕН! Двете грандами на поп музиката, сложени на корицата не на друг месец, а точно на септемврийския брой. И не на кое и да е списание, а на модната Библия. И двете носят пищен букет цветя на главата си, заснети на семпъл и изчистен, натурален фон.

От доста време очаквахме да видим загадъчната корица на американския Vogue, защото знаехме, че около заснемането й е имало драма – Beyoncé държеше целия процес да мине под неин тотален контрол и тя да бъде снимана от 23-годишния Tyler Mitchell.

А това е абсолютен прецедент в дългата цели 45 990 дни история на съществуването на най-известното списание в света, защото той е чернокож. Да, в света се случиха какви ли не промени от всякакво естество, но черен фотограф не бе допуснат до коларите на светая светих Vogue.

Всъщност, ако се загледаме по-внимателно в образа на младия творец, ще видим, че той не е толкова неизвестен. Има над 70 000 последователи в Instagram и някои от тях за популярни личности. Бутона „follow” са натиснали Solange, Naomi Campbell и Rose McGowan.

Той не снима за първи път за Vogue. По-рано тази година младежът сътвори корицата на мартенския Teen Vogue.

Не случайно псевдонимът на Beyoncé е кралица. Славата й е безпрецедентна. Последният път, когато майката на три деца бе на септемврийската корица, бе през 2015 и тогава броят съдържаше цели 832 страници с невероятно красиви фотографии.

Редактор: Марина Делева

Етикети:
Beyonce, Instagram, Naomi Campbell, Queen Bey, riri, Rose McGowan, September Vogue Covers, Solange, Teen Vogue, Tyler Mitchell, Библия, ГРАНДИОЗЕН, модната Библия