Индийската приказка на Priyanka Chopra и Nick Jonas

1
160
Добави коментар
svetla58
svetla58

В омагьосващото утро на Мумбай с дата 18 август Priyanka Chopra и Nick Jonas имаха традиционна индийска церемония по годеж, която включва, освен двамата влюбени, и техните семейства.

Традицията е с много дълбоки корени и предвещава силни и устойчиви семейни връзки. А пък краят на този ден бе сложен от още по-голямо парти, на което всички заедно празнуват сключването на този съюз и бъдещата сватба.

За наша радост екзотичната актриса ни направи част от всички тези събития, чрез профила си в Instagram, където сподели няколко много интересни снимки от церемонията.

„Единственият начин да направите това… със семейството и Бога. Благодаря на всички за вашите желания и благословии.”
С романтична снимка на двамата, актрисата официално обяви, че вече са сгодени.

Някои смели усти твърдят, че двойката се е сгодила в деня на 36-ия рожден ден на Priyanka, докато двамата били в Лондон. По-рано в Ню Йорк сладкият Nick Jonas бил забелязан да купува годежен пръстен, не от къде да е, а от Tiffany. Уауууу… Истинска любовна приказка, достойна на Oscar.

Nick и Priyanka започнаха да се срещат през 2017 и направиха своя публичен дебют на червения килим по време на Met Gala. През май двойката прекарваше толкова време заедно в LA, че феновете започнаха да се питат за състоянието на връзката им.

Редактор: Марина Делева

Етикети:
Instagram, Met Gala, Nick Jonas, Priyanka Chopra, Tiffany, годеж, любов, Мумбай, сватба, щастие