Лудогорец с измъчен успех срещу слабака Верея – SportVox

1
140
Добави коментар
sheri
sheri

Отборът на Лудогорец записа много трудна победа с 2-1 над слабака Верея в среща от осмия кръг на Първа лига, играна на „Лудогорец Арена“.

Шампионите имаха тотално териториално превъзходство още от началото на мача, но първото попадение в мача падна във вратата на Ренан. В 40-ата минута Антон Огнянов стреля красиво от фаул и топката попадна в горния ляв ъгъл – 1-0.

Второто полувреме започна с чудесен шанс пред Джоди Лукоки, но неговият удар мина покрай гредата. В 58-ата минута Марселиньо направи двойно с Кешеру, след което шутира добре, но Георгиев изби в корнер.

В 66-ата минута Якуб Швиерчок бе изведен вляво и отправи диагонален удар от няколко метра, но не улучи целта. В 72-ата Козмин Моци засече центриране с глава, но Георгиев се намеси страхотно.

В 78-ата минута Лудогорец най-накрая изнравни след хубав далечен шут на Антон Недялков, който изненада вратаря Георги Георгиев. Четири след това „орлите“ стигнаха до пълния обрат след красиво попадение на Марселиньо. Бразилецът се разписа с шут от дъгата на пеналта.

След успеха Лудогорец има 17 точки и временно се изкачи на второ място, докато Верея е на дъното с два пункта.