Инвертор пълна синусоида 12V цени, модели Chepakov

1
206
Добави коментар
shop.chepakov.com
shop.chepakov.com

Инвертори

Инвертор за самостоятелно захранване Тези инвертори са подходящи за места без централно захранване. Използват се и в системи със соларни панели и с акумулатори. Моделите са за 12V, 24V или 48V и са в диапазона 150W – 4000W. Инвертор 250Va може да се използва и в кола (автомобил).

Хибриден инвертор (с вградено зарядно) Те имат голямо приложение във фотоволтаични системи за места без или с централно захранване. Използват се и в системи за непрекъсваемо захранване (UPS). Вградено зарядно зарежда акумулатор от външна мрежа или генератор. При спиране на външното захранване системата автоматично превключва на инвертиране.

Мрежови инвертор (работещ без акумулатор) Той не се нуждае от акумулатор и това намалява цената на изградената фотоволтаична система. С допълнително оборудване може да се използва за собствена консумация, за продажба на електричество, за затопляне на вода, както и за частично захранване на обекти, които са свързани с националната АС мрежа.

Всеки, предлаган от нас инвертор работи с изходящо напрежение 230V – пълна синусоида.

От 2004 г.  в България е въведен Европейския стандарт за напрежение 230V и всички уреди трябва да работят на този волтаж.

Можете да разгледате различните инвертори като изберете категория по-горе или вляво от менюто.