Novus – смесители за модерната баня

2
164
Добави коментар
markcomm
markcomm

Новата гама смесители за баня Novus на hansgrohe е универсална и изключително привлекателна. Тя е за тези от вас, които не искат да правят компромиси с качеството на марката, дори и при ограничен бюджет.

Ако в момента планирате новата си баня или реновирате старата, вие навярно търсите смесител за баня на добра цена. Ако това е така, моля, разгледайте новата серия смесители на hansgrohe – Novus. С нея можете да създадете свеж, динамичен дизайн за една модерна баня. Освен голям избор, серията предлага елегантни комбинации, които гарантират цялостен завършек на вашата баня, мивка,вана, душ и биде.

Влезте в света на елегантните бани

Създайте динамичен, съвременен дизайн за своята баня. Семплите ръкохватки и чучури придават аура на изисканост на смесителя, а банята дава усещане за елегантност. Прецизните ръбове придават лекота на атмосферата. 

Широката гама на смесители Novus ви предлага безпрецедентна творческа свобода на действие. С Novus ще откриете идеалния смесител, който да приляга на всяка модерна мивка. Смесителите се предлагат с различни височини, спрямо изискванията на мивката.  За душа, изберете между стенен смесител и скрити инсталационни варианти. 

Предимства на новата гама смесители Novus:

Дизайн: Динамичен дизайн, от начало до край. Вертикалната дръжка гарантира лесна употреба.

Лесно се комбинира: Novus се съчетава добре с всички Ръчни душове hansgrohe и душове, монтирани над главата и странични душове hansgrohe. 

Широка гама от продукти: Можете да използвате новата гама смесители, за да проектирате цялата си баня, включително мивка, вана, душ и дори биде.

Технология и комфорт: Вземете душ на ново ниво с технологиите на Хансгрое. Серията Novus ви предлага технологии EcoSmart и AirPower. Това означава, че можете да пестите вода без да компрометирате комфорта. Вариантът CoolStart е с по-малка консумация на енергия, а LowFlow е технология за пестене на вода. QuickClean прави почистването лесно и гарантира дълготрайна употреба.