Новоизлюпен шофьор си играе на руска рулетка, лети в насрещното с крак през прозореца

1
113
Добави коментар
angel_taxi2
angel_taxi2

Да не успееш да избегнеш трагедията е простимо, ала да я търсиш и да впримчиш в безмозъчните си опити всички участници в движението – пасажери, автомобилисти, пешеходци, велосипедисти, мотористи и т.н. – би следвало да се инкриминира. Точно такова укорително, безотговорно и крайно недопустимо поведение демонстрира млад пловдивчанин зад волана. В участъка на бул. „Шести септември“ до Гребната база, в който снощи се случи тежка катастрофа с автомобил и мотоциклет, един около 18-годишен младеж си играе с живота. 

Колата, която би следвало да управлява, се движи в насрещното срещу автомобили в късните часове на деня. Липсата на осветление обаче е най-малката предпоставка за инцидент, пише trafficnews.bg. Новоизлюпеният шофьор е решил да тежкарее в компания, като криворазбраното му големеене се изразява чрез изкаран крак от дясното стъкло, с който е скрил страничното си огледало.  – Как си гледаш огледалото, бе?  – Не го гледам! Това е диалогът между пасажер и шофьор. Това е диалог, който може да се окаже последен, ако пишман водачът продължи да кара по аналогичен начин. На моменти, за да направи по живописна атмосферата на провесения крак през прозореца, движението в насрещното и дебилните реакции, младежът пуска от ръцете си волана.  

https://www.blitz.bg/obshtestvo/novoizlyupen-shofor-si-igrae-na-ruska-ruletka-leti-v-nasreshchnoto-s-krak-prez-prozoretsa-video_news627535.html