Уникални подаръци от Creative Egg

1
167
Добави коментар
AnnaSt5
AnnaSt5

Уникални подаръци са тези, които радват получателя си и му служат дълго. Те са радост за окото в празник и делник, практични, оригинални, изненадващи. 

Разгледайте нашите уникални подаръци и ще разберете какво имаме предвид. В онлайн магазин Creativegg.com ще намерите забавни канцеларски материали, като кламери с формата на рибки например; изящни дизайнерски дреболии за дома, като черпак „Неси“, формички за яйца и бисквити; формички за лед – китара; романтични подаръци, нестандартно решение за подарък тип „цвете в саксия“; интересни и забавни подаръци за деца. 

Всяко наше предложение е комбинация от дизайнерски външен вид, забавна хрумка и практично приложение. Защото това превръща подаръците в често използвани, любими на приятелите ви вещи. 

Нашият екип се стреми постоянно да ви изненадва с нови, креативни и смели предложения. За нас е важно вие да сте доволни, така че ако имате въпроси, специални изисквания или просто искате да споделите мнение относно някой продукт, можете да се свържете с нас на тел.: +359 894 494 544 или на [email protected]

Вашите уникални подаръци ще намерите при нас.