Обявиха Red Dead Online

1
181
Добави коментар
pokerbox
pokerbox

Rockstar обявиха мултиплеър версията на играта, която ще дойде 2 седмици след нейното пускане

Дългоочакваната Red Dead Redemption 2 излиза съвсем скоро – на 26 октомври (за PS4 и Xbox One), а мултиплеър мода – Red Dead Online ще бъде пуснат в отворена бета през ноември месец. Rockstar обясняват, че основната причина да пуснат мода по-късно е … предишния им опит с пускането на големи онлайн заглавия от такъв мащаб – “неизбежно е да има турболенция при пускането на играта”.

Да си припомним, че Grand Theft Auto Online също не беше пуснат при излизането на Grand Theft Auto 5 през септември 2013 година – появи се няколко седмици по-късно в началото на октомври 2013. Модът се появи с проблеми с връзка към сървърите, забиване на играта и други подобни пречки, които с времето бяха изчистени. Голямата популярност на мода и постоянните актуализации са големите причини продажбите на GTA 5 да са толкова високи дори и 5 години след пускането на играта.

“Нямаме търпение да работим с нашите невероятни и отдадени фенове, с които да споделяме идеи и да ни помагат в оправянето на първоначалните проблеми, които могат да изкачат, за да разработим Red Dead Online в нещо много забавно и иновативно” споделят от Rockstar.

Повече за Red Dead Online

Red Dead Online е еволюция на класическото мултиплеър изживяване от оригиналния Red Dead Redemption, сливайки историята на играта със състезателен и кооперативен геймплей по нови и забавни начини. Използвайки геймплея на Red Dead Redemption 2 като основа, Red Dead Online ще бъде готова за изследване самостоятелно или с приятели, и ще включва постоянни актуализации и подобрения, за да може изживяването за всички играчи да расте и еволюира.

Ако имате Red Dead Redemption 2, то тогава ще имате и достъп до Red Dead Online, но имайте предвид, че е нужно да имате достъп до мултиплеър услугите на съответните конзоли.