Хороскоп за днес – 21 септември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
209
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 21 септември 2018г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Ден на сърцето. Включва се космическият канал на любовта. Планирайте участия в благотворителни инициативи. Днес и планетата на бизнеса Меркурий е в точен съвпад с духовния ни център Слънцето. Нека отдадем повече внимание на духовното, не всичко днес е бизнес и не всичко е за продан. Не употребявайте груба храна и не казвайте груби думи. Противопоказно е да се товари сърцето. Вечерта ще получите нова информация и предложение, които ще помогнат да решите проблема, който ви вълнува.

Телец 21 Апр – 21 Май

Родените във втората декада ще имат юридически проблеми. Може да се наложи да тичате по инстанции и да губите много време при уреждане на документи и разрешителни. Ще се намери и кой да ви подаде ръка в днешния ден на любовта. Един малък подарък днес върши голяма работа. Добре е да правите това, за което ви молят, без да давате излишни съвети. Започнете прочистваща диета до пълнолунието. Препоръчват се повече сокове. За утре планирайте козметични и лечебни процедури, посещение на лечебно и здравословно място.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Един успешен и творчески ден, стига да мислите повече за интересите на другите, а не само за своите. Ден на сърцето, молитвите се чуват и сбъдват, но само тези, които не навреждат. Включете се в спонсорски проекти, раздайте ненужни вещи. Издействайте за някой друг екстри и облекчения. Всичко, което днес направите за ближния ще ви се върне многократно. И ако сами се нуждаете от подкрепа и разбиране ще ги получите и ще направите важна крачка напред. Днес ще се разбере на кого и за какво може да разчитате.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Включете се в съвместни проекти. Дайте всичко от себе си в посока на общия интерес, за да потръгне и частния. Ден за благотворителност. Намерете време поне да изслушате някого и да помогнете за решаване на проблемите му доколкото имате възможност. В тази вечер има нещо магично. Ще се случват събития, които ще ви помогнат да предолеете стреса от миналите дни и да намерите сили да продължите напред. Никъде не отивайте без подарък. Съвсем дребен жест ще ви свърши много добра работа при лични и делови контакти.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

За вас се очертават тежки сблъсъци на интереси и позиции. Не планирайте участия в конкурси и публични изяви. Ще потръгнат само проекти, по които работите с благотворителна цел. Направете дарение, обгрижете някого и помогнете на приятел. Жестовете ще се върнат. За утре ще отпаднат някои забрани или сами ще дадете воля на желанията и нуждите на тялото и душата. Тази вечер ще завърти колелото и което не е било възможно още утре ще се реализира. Подновете стари връзки, стопете дистанцията.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Днес е точният съвпад на Меркурий със Слънцето. Ще спечелите повече, ако свържете бизнеса си с прояви на благотворителност. Планетата на бизнеса е в прегръдките на духовния ни център. Ще се покровителстват проекти, които са свързани с грижа за тези, които се нуждаят от грижи. Може да получите финансиране по проектите, които предлагате, ако те са свързани с каузи за защита на хора и природа. Бъдете милостиви, не вредете, ако не може да помогнете. Може да намерите нова работа в места свързани със спонсорски проекти.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Днес може да намерите търсеното финансиране или обект, чиято база да използвате за съвместни проекти. Включва се каналът на любовта, на състраданието и на сърцето. Препоръчват се участия в дарителски инициативи. Участвайте с талантите си в спонсорски проекти, ако нямате възможност да помогнете с пари. Всичко направено от сърце и душа ще се върне като подкрепа в точния момент. Бъдете сигурни, че работите за своето бъдеще когато помагате за чуждия успех. Направеното с голяма амбиция ще зацикли.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Днес всичко направено с амбиция за печалба и лично облагодетелстване ще тръгне накриво и ще се провали. Но това, което започнете с желание за подкрепа, обгрижване и благотворителност ще се върне до два дни като изгодно предложение и покана, които ще ви изведат към върховете на успеха. Мислете повече за приятели и близки, помогнете на колега в работата, която го затруднява. Всеки жест в момента ще работи за личната ви кауза и просперитет. Бъдете внимателни, щадете сърцето, не се претоварвайте.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Ден за грижа към тези, които се нуждаят от грижи. Работете съвместно по спонсорски проекти. Може да получите нужното ви финансиране за работата, която вършите в екип. Мислете повече за нуждите на другите, а съдбата ще се погрижи за вашите нужди и стремежи. Направете някому желан подарък. Стартирайте важна инициатива утре до обед. Днес може да намерите последователи, съмишленици и спонсори и да разделите отговорностите по проекти, които ще движите заедно. Тази вечер чакайте изгодно предложение.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Днес всеки може да получи откровение за правилния избор и бъдещите инициативи. Колкото дадеш, толкова ще получиш. Включва се каналът на космическата любов, милост и състрадание. Постарайте се да разберете другата гледна точка, а не да спорите и да се карате с околните. Всеки жест ще е от значение. Никъде на отивайте без подарък. Няма значение стойноста му. Днес дребните жестове отварят железни врати и вледенени сърца. Правете това, за което някой ви помоли. Денят е благориятен за екипна работа.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Постарайте се да обедините ресурси и интереси в името на една обща кауза. Ден на сърцето и на благотворителността. Препоръчително е да се движат проекти носещи печалби и придобивки за много хора. Частната инициатива ще зацикли, ако я поставите пред колегиалните интереси. Трудно ще вървите напред сами, ще срещате юридически спънки, трудно ще се справите с проблемите, които изискват съвместен подход и общи действия. Днес обединените усилия печелят пред едноличните интереси. Противопоказно е да се товари сърцето.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Ден на алтруистите. В никакъв случай не бива да се карате и влизате в скандали. Който не е милостив в този ден трудно ще намери разбиране и още по-трудно ще успее да спечели чуждото одобрение и подкрепа. Добре е за участие в благотворителни проекти. Дайте повече от себе си, работете за другите и в следващите дни съдбата ще работи за вас и вашите интереси. Още със ставането си пожелайте нещо. Денят сбъдва благите пожелания. Има нещо магично и вдъхновяващо в този ден. Интуитивните хора ще го почувстват.