BIOROCK Пречиствателни станции за битови и отпадни води за жилища

2
227
Добави коментар
bg-maistor
bg-maistor

BIOROCK

Пречиствателни станции за къщи, вили, хотели и по големи обекти, така наречени септични резервоари, резервоари за вода, филтри за вода, каломаслоуловители, мазниноуловители, инфилтрационни системи и др.

 

Напълно биологични. Пречиствателни станции за отпадни води

BIOROCK предлага пълна гама от компактни биологични модулни пречиствателни станции за отпадъчни води без електричество. Цялостни решения, напълно окомплектовани за къщи, вили, къмпинги, хотели, сезонни комплекси и други малки или средно големи обекти, модернизация на съществуващи изгребни ями, резервоари за вода, сепаратори, инфилтрационни системи и други решения съобразени със заданието на клиента в областта на отпадъчните и дъждовни водиот висококвалифициран персонал.

 

 

Системите са разделени в няколко варианта от 4 до 30 човека. Ако се разположат успоредно, пречиствателните модули могат да обслужат 60, 90, 120 човека и т.н. Пречиствателните станции за отпадъчни води, без електричество, BIOROCK са най-доброто решение за пречистване на жилищни отпадъчни битови води.

 

BIOROCK осигурява революционно, ефективно, надеждно и компактно решение за пречистване на отпадъчни води. Много компактни системи, които не се нуждаят от въздуходувки и въздушни дифузори, еърлифтни помпи и др. Те не се нуждаят от електричество по време на процеса на пречистване, което води до минимални разходи за поддръжка и ремонт или най-ниски оперативни разходи и най-дълги периоди за отстраняване на утайките. Тези уникални предимства водят до спестяване на значителни разходи на потребителя, в сравнение с конвенционалните пречиствателни станции за отпадъчни води, като надеждността на системата е увеличена, без евентуални повреди, отстранявайки необходимостта от замяната на скъпи резервни части.

 

Не всички пречиствателни станции за отпадъчни води са създадени еднакви и не работят на един и същи принцип. Текущите оперативни разходи са едно от най-важните съображения при закупуването на пречиствателна станция за отпадъчни води. Местните пречиствателни станции, работещи с електричество, изискват скъпи оперативни разходи в бъдеще. Комбинирайки конкурентни разходи за придобиване с най-рентабилното годишно използване на електроенергия, BIOROCK е инвестиция във Вашето бъдеще.

 

Модели пречиствателни станции:

 

BIOROCK MONOBLOCK 2/3

Всичко с едно – решение за пречистване на битови и отпадни води

 

Пречиствателните станции MONOBLOCK с биологично пречистване са предназначени за жилища, постоянни и сезонни, които не са свързани или не могат да бъдат свързани към канализационната мрежа. Изключително компактните модулни пречиствателни станции (ПСОВ) са предварително окомплектовани и готови за бърза и лесна инсталация. Системите от серията MONOBLOCK се предлагат в два варианта с 2000 или 3000 литра обем на първичния утаител, както и с гравитачен (нисък) или помпажен (висок) изход.

 

 

 

Това ново поколение революционни продукти е продължение на нашите проучвания за ефективността при пречистване на битовите отпадъчни води от къщи и търговски обекти. Това технологично предизвикателство, което винаги е било движещата сила на растежа на нашата компания, също е в основата на нашата мисия: Да представим най-доброто решение за пречистване на битово отпадъчни води, предлагайки качествени продукти и услуги на нашите клиенти.

 

 

 

Пречиствателните станции MONOBLOCK позволяват дълги периоди на отсъствие на потребителите, като по този начин са подходящи, както за основно, така и за второстепенно жилище. Освен това инсталирането на системата е възможно при всякакъв вид земни услови, със или без подпочвени води.

 

 

 

Капацитет: 4-6 жители / 5-6 жители

Капацитет: 2000 литри / 3000 литри

 

BIOROCK ECOROCK

Пречиствателният модул ECOROCK е компактен биореактор с биофилтър за реконструкция на съществуващи изгребни ями или други налични резервоари. Биореакторът е предназначен да пречиства отпадъчните води до 10 човека в домашни условия, при минимален обем на първичният резервоар от 5000 литра. Системата ECOROCK-2000 функционира като ПСОВ на две нива. Суровите отпадъчни води първоначално постъпват в първичен утаител, за да се осигури предварително разделяне и първоначално разграждане на органичните твърди вещества. След това отпадъчната вода преминава през филтър за отпадъчни води, преди да постъпи в пречиствателния модул ECOROCK, където протича процес на аеробно филтриране.

 

Капацитет: 10 жители

Капацитет: 1500 литри

 

 

 

Ако е дошло време и имате нужда пречиствателна станция, не се колебайте да се обърнете към нас, за да Ви дадем намерим най-подходящият за Вашите нужди вариант! 

Пишете ни или се свържете с нас!

Последно променена вСъбота, 22 Септември 2018 11:20