И победителите в конкурса „Улови лятна емоция“ са…

1
120
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Днес Информационен сайт “Poligraff” празнува своя 8-и рожден ден. А на рожден ден по традиция винаги има подаръци. Този път ги раздава рожденикът. В дните от 21-ви август до 20-и октомври се проведе фотоконкурс “Улови лятна емоция”. Днес е време да обявим победителите.

Участниците трябваше да изпратят кадър от своето приказно лято, придружен от кратък разказ в няколко изречения за това каква емоция е уловила снимката. Екипът ни благодари на всички участници, които ни изпратиха своите усмихнати моменти и ни разказаха защо и с какво ще запомнят Лято 2018.

Получихме кадри от цяла България, наситени с летни емоции, които не само направиха рождения ни ден една идея по-хубав, но ще ни и топлят през предстоящите есенни и зимни месеци. За да определим победители, се доверихме на жури от колеги журналисти, които избраха по две снимки, които класират на първо и второ място.

Победителите са… Петко Петков и Венета Грудова.

Петко Петков ни изпрати кадър от първото лято на плажа на малкия Боянчо. Едва на месец и половина той измина разстоянието от Добрич до Албена, за да се запознае с морето, вълните и летните емоции. “Чувството е неописуемо! Да усетиш свободата в ума и душата си, споделените моменти с любимите хора, няма по-голямо щастие!” разказва баща му Петко.

Семейството получава от нас ваучер за нощувка със закуска и вечеря за двама в Гранд хотел „Поморие“, където ще имат възможността да се поглезят със СПА процедури в едно от най-красивите и добри кътчета за балнеолечение и отдих по родното ни Черноморие.

Второто място е за Венета Грудова, която ни изпрати кадър от Северния плаж в Бургас. “Няма как човек да остане безразличен към прекрасните вълни в края на лятото…Чувството е уникално!”, разказва тя.

Пожелаваме й още много плажни приключения и летни емоции. Но преди това й подаряваме възможността да изпробва магията на тайландските масажи в най-новото професионално масажно студио в Бургас – „Тай Дзен“, като се наслади на 60-минутен традиционен тайландски масаж.

Наш сътрудник ще се свърже с двамата победители, за да уточним как ще получат наградите си в понеделник. Очаквайте обаждането ни!

Благодарим на всички полиграффчета за невероятните кадри. А ако имате нужда да се заредите с летни емоции в първия есенен ден на 2018-а, можете да разгледате снимките от конкурса в нашата “Facebook” страница.