Поканите свитък – оригинални и практични

2
206
Добави коментар
GrigorB
GrigorB

Покани за тип „свитък“ от Pokanilux.com

Забелязваме, че все повече хора започват да избират поканите тип „свитък“ за тяхната сватба. Подготвихме тази публикация, за да ви запознаем с предимствата на този тип покани, и да ви помогнем да направите своя избор.

Ако потърсите в интернет различни видове сватбени покани, вероятно ще ви направи впечатление, че повечето имат класическа визия- плоска или релефна покана с разпечатан текст. Поканите тип свитък са изключение, което е красиво и оригинално. Едно от главните предимства на поканите от този тип е количеството текст, който могат да поберат. Ако искате да поканите гостите си с красив стих или уточненията за дата и място се окажат дълги, при стандартните покани би се наложило шрифта да се смали, а текста да се сбие. От друга страна, същия този текст би се побрал без проблем на покана вид папирус.

Има много различни модели покани свитък, но че даже и най-сложните модели са по-изгодни в сравнение с някои покани от друг тип.

Нашите модели се изработват в момента на поръчката. Това означава, че могат да бъдат максимално съобразени с цвета и темата на вашата сватба, бал, кръщене или друго официално събитие.

Покани свитък с кутийки от Pokanilux.com

Ако искате наистина да впечатлите гостите си и още щом получат своята покана да разберат, че им предстои да присъстват на изискана сватба, то тогава препоръчваме поканите свитък в кутийки.

Всички предложения от снимките, както и много други можете да намерите тук: сватбени покани тип свитък

Поканите свитък – оригинални и практични

5 (100%) 1 Гласа

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!