На планина в Пампорово – Хотел Паисий Хилендарски

1
205
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Хотел „Паисий Хилендарски“ -УТБ Пампорово има възможности да осъществи вашата пълноценна почивка сред красивата природа. Комфорта се допълва от вежливото обслужване, разнообразна кухня за ценители и природни забележителности в региона. Можете да направите своята индивидуална, групова почивка или тържество.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 28 лв.
Вип ваучерът е за ЕДИН човек и включва:

Една нощувка в двойна стая
Една закуска
Една вечеря
Wi fi интернет
Паркинг
Туристическа такса
ДДС 

​*Хора, пътуващи с автобус, се посрещат от служители на хотела с предварителна уговорка на автогарата в Пампорово.
*Разстоянието от хотела до центъра на Пампорово, се изминава за около 10 мин. по Еко пътека, изградена помежду им.

Университетска Творческа База, предлага на своите гости настаняване в просторни двойни стаи, апартаменти и студия. Всички помещения са с тераси и уникална гледка към връх Снежанка и телевизионната кула. Стаите са обзаведени стилно и предлагат кабелна телевизия, хладилник, собствен санитарен възел с душ кабина. Безплатно ползване на Wi-Fi безжичен интернет. Двойните стаи и студията са с възможност за ползване на допълнително легло- разтегателен фотьойл. Апартаментите се състоят от спалня и хол, с възможност за настаняване до 4 човека.
В менюто на ресторанта се набляга на разнообразието на европейска кухня, на специални ястия, био продукти и екзотични десерти, приготвени от опитни кулинари с творческо отношение към храната.
Специална селекция наши и чужди вина, съчетава виртуозно вкусове и аромати.
Предлага се организиране на BBQ в живописна местност в района.
Родопското гостоприемство и дружелюбната атмосфера , са гаранция да реализирате успешно творческата си почивка  и да се почувствате спокойни и удовлетворени от вашия избор.