Електронен магазин за опаковки чрез Customer’s canvas packaging

2
297
Добави коментар
maznio007
maznio007

 

Customer’s canvas packaging е Web-to-print приложение, което може да бъде интегрирано във всеки уебсайт, превръщайки го в електронен магазин за опаковки. Чрез него клиентите могат сами да проектират, визуализират и подготвят за изпращане готовите файлове, без да напускат сайта на печатницата.

Продуктът позволява качване на предварително подготвени шаблони, които потребителите да персонализират спрямо своите нужди. По този начин без необходимост от умения, клиентите биха могли да създават дизайни като професионалисти.

Customer’s canvas packaging поддържа стандартите FEFCO и ECMA, като позволява и зареждането на персонализирани параметри. Допълнително предимство на продукта е възможността за реалистичен 3D изглед на крайното изделие, което може да бъде редактирано в случай на непълно съвпадение с очакванията на клиента.

 

Независимо от типа на опаковките и зададените материали за производство, Customer’s canvas packaging се справя успешно със създаването на готов файл за печат. Продуктът вече бе номиниран в категорията RED HOT Technology awards за изложението Print 2018 в Чикаго.

Чрез предоставяне на информация за контакт, всеки може да получи достъп демо версията на продукта.

Текста написа: Антон Даскалов Източник: customerscanvas.com/packaging

  отпечатай