Лудогорец на осминафинал след обрат в Несебър – SportVox

1
114
Добави коментар
sheri
sheri

Отборът на Лудогорец се класира за осминафиналите в турнира за Купата на България, след като се наложи с 3-1 като гост на Несебър.

Първото положение за шампионите дойде още в седмата минута. Жоао Пауло проби в наказателното поле и сложи топката на главата на Димо Бакалов, но ударът на последния бе спасен от Пацов.

В средата на първата част Лукас Саша направи хубаво двойно с Густаво Кампаняро, след което последва изстрел на Саша, но вратарят на Несебър реагира отлично.

В 25-ата минута домакините стигнаха изненадващо до гол. След изпълнение на корнер Нуретин Пюскюлю  се разписа с удар с глава за 1-0.

В 37-ата Лудогорец изравни след гол на Жоао Пауло. Бразилецът се възползва от грешка в отбраната на Несебър, пое топката с ръка, преодоля двама защитници, а след това и Пацов за 1-1.

В 63-ата минута тимът от Разград стигна до пълен обрат. Георги Терзиев се оказа най-съобразителен в наказателното поле и отбеляза красив гол за 2-1.

Малко преди края на мача младият Доминик Янков получи пас вляво на малкия пеналт, след което последва подаване към Джоди Лукоки, който реализира за 3-1.