Спечелете кашончета с лакомства Балкан

1
231
Добави коментар
pgp

Краен срок – 5 октомври 2018

Хапва ти се нещо сладко? Това е твоят шанс! Радио Сити ти дава възможност да спечелиш кашонче с лакомства Балкан, предоставени от Тръст Интернационал.

Всеки ден в продължение на две седмици ще откриеш въпрос, свързан с различни продукти Балкан. Отговори правилно и всеки петък петима дали верен отговор могат да спечелят вкусна награда.

Сухи парти и лакомства Балкан, участвай и ги схрускай!
Едни от най-популярните и любими на поколения българи продукти са емблематичните сухи пасти „Балкан“. На пазара вече може да се намерят много и разнообразни сладки изделия с търговската марка „Балкан“ като карамелени вафли,медени сладкиши, тунквани и нетунквани вафли, мини рула и много други. Те следват добрите традиции на сухите пасти и предлагат същия невероятен и емблематичен вкус.

За участие в Промоцията е необходима регистрация

За да участва в Промоцията лицата, отговарящи на изискванията на настоящите Правила, могат да посетят www.city.bg , да се регистрират с три имена, телфон, имейл, години и град, както и да отговорят на дневния въпрос.

Всеки петък, в периода на промоцията (28.09. и 05.10), на случаен принцип, ще бъдат избирани имената на 5  участника, отговорили правилно на дневните въпроси.

Имената на печелившите ще бъдат публикувани на подстраницата на играта на www.city.bg

Награди: Кашонче с лакомства Балкан – 10 бр.

В случай, че Организаторът на успее да установи контакт с някой от печелившите в рамките на 3 дни след официалното им обявяване на подстраницата на играта на www.city.bg  или те не потърсят наградата си, „Радио и Телевизия Сити“ ЕООД си запазва правото да изтегли нов печеливш.

Организаторът  не се ангажира с поемане на транспортните разходи за придвижването на печелившия до офиса на „Радио и Телевизия Сити“ ЕООД, с цел получаване на наградата.

Спечелилите участници ще получават наградите си в срок от 2 седмици, след приключване на промоцията.