Моряшка Тениска с Къс Ръкав

1
277
Добави коментар
vasques32
vasques32

Ако трябва да се опише с една дума тази Моряшка тениска с къс ръкав е – Класика! И то непреходна класика! Почти колкото моряшкото райе, което е винаги “точно в десетката”… не само през лятото.

Практична и удобна, но и закачливо елегантна. Може да я съчетаете с бял панталон за следобедния летен тоалет или да я комбинирате с дънки за да подчертае свободолюбивия ви характер. Белите и сини ленти се асоциират с морето, чайките… бързите мощни яхти и старите капитани. Свързваме ги най-често с моряците и техния вълнуващ, изпълнен с приключения живот.

Тази Моряшка тениска е изработена от стопроцентовa памучна материя и със сигурност носи характер. Произвежда се във всички размери – от бебешки до макси номерация. За да изберете подходящ размер, сме измерили дължината и ширината в сантиметри и готовата таблица може да видите на снимката. За по-малък/детски размер от тениската кликнете тук.

Бързата /до 24 часа/ доставка предполага, че поръчката ще дойде навреме… а наложения платеж и услугата преглед/тест Ви гарантира, че ще получите точно това, което сте поръчали. Плюс добавените от нас 100 дни в които може да я върнете, ако тя не е удоволетворила вашите очаквания. Пазаруването през Интернет никога преди не е било толкова лесно!

Подарете си частица морска традиция и то на символична цена!