25 години „Астра Комерс“

1
116
Добави коментар
eventA
eventA

В балната зала на Националната художествена галерия „Астра Комерс“, най-големият български доставчик на платове за работни облекла, отбеляза своя 25-годишен юбилей. На събитието присъстваха партньори, клиенти, доставчици и дори конкуренти на компанията. Партньори на тържеството бяха бутилиращата компания „Горна баня“ и винарска изба „Едуардо Миролио“, а специални участници – финалистките от България търси талант Пресияна и Мирела Димитрови.

„Истината е, че преди повече от 25 години, през 1989-а двамата с брат ми създадохме фирмата, която по-късно се превърна в АСТРА КОМЕРС – разказа основателят на компанията Христо Павлов. – Това, което ни отличава и ни прави лидери на пазара, всъщност е личното отношение, персоналното обгрижване на всеки клиент. По този начин посрещнахме изискванията на пазара, променихме се и преди 4 години започнахме производството на собствена серия работни облекла.“

В последните години АСТРА КОМЕРС разширява дейността си със създаването на търговски отдел за работа с крайни клиенти. С много ентусиазъм и енергия, стъпвайки на своя дългогодишен опит в бизнеса с платове, компанията успешно предлага работно облекло и лични предпазни средства, налагайки се на този много конкурентен пазар.

„През всички тези години сме имали и своите върхове, и спадове. Имахме и своите колебания и страхове – сподели Елина Христова, управляващ партньор. – АСТРА КОМЕРС се превърна в лидер на пазара именно благодарение на нашите партньори, клиенти и приятели. Защото за всеки бизнес стабилните отношения на доверие са всъщност най-важната опора и показател за сигурен растеж. Едно от нещата, за които винаги ще съм благодарна, е, че не спряхме да мечтаем, да си поставяме нови предизвикателства, да се стремим към нови постижения и именно това наше желание за развитие ни помогна да съберем стойностен екип, с който днес да посрещнем вашите очаквания.“

Представителното и подходящо работно облекло е ключов фактор в усилията за безопасността на труда и чувството за комфорт на работа. АСТРА КОМЕРС предлага правилните решения за работно облекло за фирми и организации от различен мащаб и сфери на дейност – от здравеопазването до поддръжката, от хранително-вкусовата промишленост до металургията. Облеклата на АСТРА КОМЕРС са от тествани и издръжливи материи, което гарантира безопасността на служителите.

Днес „Астра Комерс“ разполага с наличности над 2 000 000 метра плат на склад в България, а от седем години компанията успешно оперира и на румънския пазар.

*** 

За допълнителна информация:

Надежда Ванева – моб. 0885 373914,

[email protected]

3CON Agency – ПР и комуникации