Газ сервиз – Газов инжекцион, газови уредби София

1
319
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

GazServiz.Net

Сервиз за газови уредби, монтаж и продажба на нови газови инжекциони, обикновени газови уредби ( АГУ ), настройка, диагностика и поддръжка за гр. София.

Опит от над 10 години!

Работим с доказали се марки газови системи – DIGITRONIC, BRC, ROMANO, LOVATO, VEGA, BARDOLINI и други.

Качествен монтаж на газова уредба, газов инжекцион, по утвърдени европейски стандарти.

Последно монтирани газови системи

Как да избера газов инжекцион (газова уредба)?

Преобразуването на газ на всеки автомобил е успешно, само ако е направено от добре подготвени професионалисти. Правилният избор на марка и модел на газовата уредба за вашата кола е първата стъпка. Възможностите, предлагани на пазара, са многобройни. Подборът на качественa маркa е задача на газ сервиза. Газовия инжекцион Zanardi се е доказал с качество и надеждност. 

Задължително се отделя вниманиe на прецизния монтаж. Много е важно познаването на всеки двигател, което е задължително за опитните професионалисти, за правилната настройка на газовия инжекцион. Много двигатели са специфични и изискват настройка в движение, с което се гарантира безпроблемната работа на газовата уредба.

Особедно важно е за турбо мотори и за такива с всякакви чип тунинги, всеки компонент на газовия инжекцион да бъде избран внимателно. Когато това се изпълни, конвертирането е без проблеми, като се запазва цялата мощност на автомобила за пълно удоволствието от шофирането.

 

Газ сервиз София – Сервиз за газови уредби, монтаж и продажба на нови газови инжекциони, обикновени газови уредби ( АГУ ), настройка, диагностика и поддръжка за гр. София.

За контакти: 0897 25 27 27 / гр. София, кв. Горубляне, ул. Павел Красов №24 / [email protected]

ГАЗ СЕРВИЗ