Спечелете всяка седмица матрак от БГ РАДИО и Матраци Симеонов

1
264
Добави коментар
pgp

Краен срок – 14 декември 2018

БГ РАДИО и Матраци Симеонов започна втория сезон на играта Истории от матрака 2 – „С кого делиш матрака“, в която всяка седмица един от участниците печели матрак Симеонов!

Разкажи на Стартер как се запозна с човека, с когото делиш матрака, като се регистрираш в сайта или се свържеш със Симо и Боги в ефир на тел. 02/9515535 между 7 и 8 часа сутринта и разкажеш вашата вълнуваща история и имаш шанса всяка седмица  седмица до 14 декември  да спечелиш матрак! Всяка седмица един от всички регистрирани участници в сайта или в ефир влизат в томболата, с която, с която всеки петък  Симо и Боги ще изберат името на седмичния победител, който печели матрак! Победителите могат да избират от 5-те продукта от новата категория Матраци Симеонов Екстрийм комфорт: Силвер, Браун дрийм, Биоенерджи,  Антистрес и Сладък сън.

Матраци Симеонов предлагат само качествени продукти. Фирмата работи по най-високи стандарти и се стреми непрекъснато да усъвършенства производствените си технологии. Вдъхновението за фирма Матраци Симеонов е здравият сън и подновената жизненост. Матраци Симеонов откри тайната на добрия сън – матраци, които прегръщат нежно човека и грижовно отнемат напрежението, натрупано в тялото през деня.

Имената на печелившите ще бъдат публикувани на интернет страницата на БГ радио: https://www.bgradio.bg/, както и във официалната фейсбук страница на Стартер – сутрешното предаване на БГ Радио със Симеон и Богдана.

Регистрацията за участие е напълно безплатна. Участниците могат да попълват формата на Интернет адрес: https://www.bgradio.bg/ неограничен брой пъти.

Награда:13  броя матраци „Симеонов“. Всяка седмица през периода на промоцията се дава една награда. Видът на матрака, неговите размери и други особености се определят от ОРГАНИЗАТОРА. Спечелилите участници нямат право да получат паричната равностойност на спечелената от тях награда.

Дни за теглене на наградите:

21 септември, 28 септември, 5 октомври, 12 октомври, 19 октомври, 26 октомври, 2 ноември, 9 ноември, 16 ноември, 23 ноември, 30 ноември, 7 декември и 14 декември.

Изтегленият печеливш в Промоцията ще получи обаждане от Организатора, на предоставения от него телефон при регистрацията.

В случай, че Организаторът на успее да установи контакт с някой от печелившите в рамките на 3 дни след официалното им обявяване на сайта или те не потърсят наградата си, Организаторът си запазва правото да изтегли нов печеливш.

Спечелилите участници могат да получат наградата си след обаждане от страна на производителя на наградата “Матраци Симеонов”, който се ангажира с доставката и.