Спечелете Boba 4G Peak, детски играчки и козметични комплекти от Бочко

1
200
Добави коментар
pgp

Краен срок – 4 ноември 2018

Истории от първия ден

Да имаш бебе е приключение, в което много неща ще ти се случат за първи път. Едно от тях е грижата за нежната кожа в зоните, застрашени от подсичане. Добрата новина е, че много мами преди теб вече са минали по този път и са готови да споделят своя опит, а и Бочко ще е с теб от първия ден.
Същност на играта – Кампанията „Бочко Истории от първия ден“ или тук наричаната Игра, се осъществява единствено в интернет на адрес http://bochko.bg/otparviaden/, състояща се в регистриране на физическо лице по описания по – долу начин с цел спечелване на награда. Наградите представляват: 1 бр. Eргономична раница Boba 4G Peak, 3 бр. Canpol Меки образователни кубчета (6 елемента), 3 бр. Beluga Комплект дървени кубчета със сортер (100 елемента), 30 бр. Комлект Бочко „От първия ден“.

Периодът на участие в Кампанията е разделен на три етапа, категоризирани по конкретен начин, както следва:

I Етап – 00:00 часа на 21.09.2018 г. до 23:59 часа на 05.10.2018 г. – категория „Подсичане“

II Етап – 00:00 часа на 06.10.2018 г. до 23:59 часа на 20.10.2018 г. – категория „Kъпане“

III Етап – 00:00 часа на 21.10.2018 г. до 23:59 часа на 04.11.2018 г. – категория „Мазане“

Участникът ще се запознае кратка история (текст), от която ще бъдат изведени 5 въпроса. Участникът следва да отговори на 5-те въпроса, за да се регистрира и да участва за спечелване на награда. Независимо дали е отговорил правилно или не – и в двата случая има възможността да участва за награда. След отговарянето на въпросите всеки Участник следва да се регистрира в интернет на адрес http://bochko.bg/otparviaden чрез използване на бутон с надпис РЕГИСТРАЦИЯ, като попълни съответни данни и даде изрично съгласие за тяхното събиране, съхраняване и обработване за посочените в Част 10. по-долу цели, както и да даде съгласието си да се включи в Играта. Данните, които следва да се предоставят за регистриране и участие са: две имена, електронен адрес. За всеки от трите етапа, описани по-горе, ще има различна кратка история (текст), от която отново ще бъдат извадени 5 въпроса, на които следва да отговори Участникът с цел да се регистрира и да участва за спечелването на награда. Участниците, спечелили награда, е необходимо да предоставят следните допълнителни данни: телефон за контакт, адрес за доставка.

Във всеки един от описаните по-горе етапи, Участникът има право да се регистрира само по веднъж, за да участва в играта за награди. В случай, че Участник направи опит да манипулира по какъвто и да е начин компютърната система на Играта, Организаторът има правото да го отстрани от участие.

Регистрацията за участие и самото участие в Играта, както и спечелването и получаването на награди от Играта, не е обвързано с покупка на продуктите на Организатора от Участниците и/или печелившите.

В Кампанията ще бъдат раздадени общо 37 награди, както следва:

Етап I: 1 брoй Ергономична раница Boba 4G Peak и 10 броя Комплект Бочко “От първия ден“ за Участниците, регистрирали се в периода от 21.09.2018 г. до 05.10.2018 г. Участниците узнават дали печелят след края на съответния етап от кампанията, съгласно описния в т.2.1 период. До една седмица след спечелването на наградата, Печелившите участници ще получат наградата при условията на Част 7.

Етап II: 3 броя Canpol Меки образователни кубчета (6 елемента) и 10 броя Комплект Бочко “От първия ден“ за Участниците, регистрирали се в периода от 06.10.2018 г. до 20.10.2018 г. Участниците узнават дали печелят след края на съответния етап от кампанията, съгласно описния в т.2.1 период. До една седмица след спечелването на наградата, Печелившите участници ще получат наградата при условията на Част 7.

Етап III: 3 броя брой Beluga Комплект дървени кубчета със сортер (100 елемента), 10 броя Комплект Бочко “От първия ден“ за Участниците, регистрирали се в периода от 21.10.2018 г. до 04.11.2018 г. Участниците узнават дали печелят след края на съответния етап от кампанията, съгласно описния в т.2.1 период. До една седмица след спечелването на наградата, Печелившите участници ще получат наградата при условията на Част 7.

Печелившите участници нямат право да получат паричната равностойност на наградите.

Пълният списък с печелившите по т. 5.1.1, т. 5.1.2 и т. 5.1.3. ще бъде обявяван и достъпен на уеб-страницата на кампанията bochko.bg/otparviaden в секцията Печеливши.

Наградите по т. 5.1.1, т. 5.1.2 и т. 5.1.3 ще бъдат изтеглени на случаен принцип между участниците, отговарящи на изискванията за участие в кампанията и попълнили регистрационна форма. Механизмът на теглене се програмира в софтуер, който разпределя наградите за периода на кампанията, и на принципа на случайните числа „тегли“ печеливши от целия период на кампанията.

Всеки Участник, който отговаря на условията, описани в настоящите Официални правила, има право да участва в Играта. Организаторите си запазват правото да не дадат награда на участник по т. 5.1.1., т. 5.1.2 и т. 5.1.3, който не е попълнил коректно всички полета, които се изискват при регистрация.

Спечелилите награда по т. 5.1.1, т. 5.1.2 и т. 5.1.3 предоставят данни за доставка по описания в т. 4.1 механизъм.

Наградата се получава по куриер за сметка на Организатора чрез посочения от печелившия Участник, телефон за контакт и адрес за доставка. Печелившият Участник следва да осигури и уговори удобен ден и час за доставка на наградата. Във всички случаи доставката следва да бъде направена от 09:00 до 17:00 часа в рамките на 3 работни дни, считано от уговарянето на удобен ден и час за доставка между куриерската фирма и печелившия Участник, само на територията на Република България.