Веселин Плачков има съдебни дела за побои

1
174
Добави коментар
slavchev
slavchev

Актьорът Веселин Плачков налетя на дразнителя Валентин Кулагин във ВИП Брадър, това не е първата му саморазправа

38-годишният актьор Веселин Плачков, който изигра Васил Левски, крие съдебни дела за побои – разкрива в. „Уикенд“. Първите няколко дни плевенчанинът, известен с кибритлийския си нрав, опитваше да се владее и да стои встрани от скандалите в Къщата на „ВИП Брадър“. Напрежението между Веско и провокатора Кулагин все повече нарастваше, а финалът на мисия „Бедрок“ отприщи агресия у актьора – отбелязва изданието.

Още като ученик Веско имал буен характер

Валентин Кулагин обвини Плачков за съквартиранта с най-ниска хигиена, а актьорът изригна и започна да го обижда.

„Урод, боклук и свиня долна“ бяха сред най-меките определения.

Кулагин не му оставаше длъжен: „Теб жена ти те издържа, бягай при жена си“ – му отвръщаше.

Актьорът с опърничаво поведение бил непоправим хулиган още от дете. Заради конфликтното му поведение се наложило да смени 6 училища, докато завърши средно образование. След това кандидатствал в полицейската академия, но не успял да влезе. В НАТФИЗ пък го приели от раз. Като студент Веселин Плачков е работил като осветител и охранител.

В личния си свят Веселин преживял една раздяла – с майката на дъщеря си Адриана. Именно в този период приятелството му с Мариана Попова се задълбочило и те заживели заедно. Сега се радват на дъщеричката си Екатерина Веселин Плачкова – както обяви името й самият татко.

Източник: kliuki.ws

loading…

Свързани