Отново на работа 2018: направете „новата работна година“ по-продуктивна от всякога с мониторите Philips

2
134
Добави коментар
Hitechride
Hitechride

Отново на работа 2018: направете „новата работна година“ по-продуктивна от всякога с мониторите Philips

Sep 30, 2018

SSlavcheva

MMD, водещата технологична компания и лицензиран партньор на мониторите Philips, предлага на професионалистите широка гама монитори, които да им помогнат да повишат ефективността и продуктивността си.Независимо дали сте дизайнери или архитекти, филмови редактори или фотографи, мениджъри или счетоводители, това време на завръщане към работата след летните отпуски е идеалният момент да откриете достъпни решения за професионалистите от всички области. От висококачествени визуални ефекти до лесно свързване, от интелигентно удобство до подобрена гъвкавост, мониторите на Philips предлагат нещо за всеки.

Основни характеристики за оптимална продуктивност

Всеки професионалист, който изисква точност на цветовете и равномерна яркост по всяко време, ще оцени Philips 243V7QJABF. Със своите ярки, ясни изображения от край до край, това е идеален дисплей за всяка дейност. Неговият 24-инчов IPS LED панел осигурява изключително широки зрителни ъгли и забележителна чистота на образа, а 16: 9 Full HD екранът дава отлично качество на картината, което улавя всеки детайл и предлага реалистични изображения. Този монитор включва и набор от функции, които подобряват производителността, като технологията Flicker-Free и режим LowBlue за защита на очите, режим EasyRead за усещане за четене като от хартия и много други неща.

Не е необходимо специалистите, които имат нужда от монитор с всички основни функции за ефективно представяне и максимална производителност, да търсят по-далеч от Philips 243S5LHMB. Неговите характеристики включват 16: 9 Full HD дисплей за детайлни изображения, LED технология за ярки цветове и SmartContrast с удобен Economy режим. Оборудван със SmartErgoBase, 243S5LHMB позволява лесни за ползване ергономични настройки, които спомагат за облекчаване на физическите натоварвания през дългия работен ден, докато неговият пестящ място, компактен дизайн и VESA стойката го правят подходящ дори за най-малките офис пространства.

Първокласни характеристики за върхова производителност

Макар тези модели от V и S серията да осигуряват най-важното, за да могат професионалистите да повишат производителността си, мониторите на Philips включват и широка гама от премиум решения за тези, които търсят допълнително професионално предимство. Сред тези дисплеи са Philips 272B8QJEB и Philips 221B8LJEB. 272B8QJEB предоставя на професионалистите всичко, от което се нуждаят, за да работят по най-добрия начин. Този 27-инчов монитор предлага Crystalclear изображения с високопроизводителните Quad HD панели, характеризиращи се с голяма гъстота на пикселите, която вдъхва живот на изображенията и графиките. За професионални приложения като CAD-CAM, 3D графики или сложни електронни таблици този дисплей на Philips предлага наистина брилянтно представяне.

От своя страна Philips 221B8LJEB разполага с подобрена Full HD резолюция 1920 x 1080 пиксела за ясни детайли, висока яркост, изключителен контраст и естествени цветове за реалистична картина, която след това се оптимизира динамично благодарение на технологията SmartImage. За екологично мислещите хора този монитор предлага допълнителна полза чрез устойчив еко-дизайн, който използва 85% рециклирана пластмаса, има TCO Edge сертификат и нулева консумация на енергия, благодарение на механичния превключвател.

Подобрена свързаност за допълнително удобство

Днешните професионалисти са повече в движение от всякога. Мултитаскингът е стандартна характеристика на техния работен ден. USB-C докинг мониторите на Philips са точно това, от което се нуждаят тези специалисти, за да увеличат максимално потенциала си и да оползотворят ефективно своето време. Philips 272B7QUPBEB с Crystalclear QHD 2560 x 1440 изображения комбинира ослепителни визуализации, дисплей с тънка рамка и устойчив, екологичен дизайн с удобството и простотата на USB-C докинг, докато Philips 328P6VUBREB, който предстои да бъде пуснат на пазара, осигурява ярки, ясни UltraClear 4K UHD изображения, допълнително усъвършенствани благодарение на High Dynamic Range (HDR) и 10-битова IPS технология. И двата модела използват силата на USB-C технологията за надеждни връзки и едновременно захранване и зареждане на преносими компютри, USB 3.1 високоскоростен пренос на данни и вграден RJ-45 Ethernet за защита на данните.