Србија-Бугарска

1
212
Добави коментар
yphalachev
yphalachev

Бугарска више није предмет њиховог сопственог понашања, а је предмет геополитике. Шта себе назива „бугарски политичка елита“ посебно ова 5 коалиција ДПС, Герд, РБ, АБЦ и замислите самозваних „патриота“, очигледно је већ стекао статус америчке колонијалне управе.
Наредна четири месеца САД ће проширити своју посвећеност учењима „Атлантског тврдоће“ на стационирање бригаде у Румунији и Бугарској, изјавио је командант бригаде 173 Аирборне пук. Мајкл Фостер, преноси „Спутник“ и многих наших публикација.
  Беацххеад за сваку великој операцији америчке и НАТО ваздухопловну базу „Безмер“ након алијансе га реновирају за 60 милиона.Така неће моћи да слете највећу америчку војну транспортни авион.
НАТО је припрема градњу сложених поморских комуникационих система за команду и контролу брода, који ће се налазити у Варни, каже МО најавио набавку.
 Раније је упозорио нас „Тхинк учења“ Атлантик тврдоће „за континуирано, током целе године, низ вежби“!?
 Све ово ме чини тужним мисли у вези модерно у устима у колонијалном термина управе „присуства“, у широкој употреби за замену „турским јармом“ чак пика 3. марта.
 Треба напоменути да је чак у Бугарској током „Варшавског пакта“ је нема страних трупа само у року од 1-2 месеци током обуке и вежби и никада „континуирано током целе године.“
Таква континуирано, током целе године, серија вежби звучи злокобно.
Наши амерички ментори осећају да могу да се ослоне на бугарском елите, јер са Основние осумњиченог је крипторуски у Мафиа линији. Не могу да се ослоне на бугарској војсци, јер су одсутни по дефиницији. Тако ће покушати да створи легитиман разлог да се овде убачен трупе Алијансе, рекао је социолог Иво Христов.
Пратити историју говорима НАТО генералима у супротности са тврдњама наших политичких странака:
„НАТО је спреман за војну акцију против Русије, али забринут за трећег светског рата“ признао британски генерал и командант снага НАТО-а Адриан Брадсхав од „Тхе Гуардиан“.
Да видимо шта он каже и ген. Фредерик Бен Хоџиз, генерални америчкој војсци у Европи.
За њихово учешће на вежби „Атлантик тврдоћа“ Румунија и Бугарска ће повећати свој контингент од 900 војника садашњих 1900. Осим тога, падобранци из војне јединице САД у Италији ће спровести скокове у Румунији и Бугарској.
„Мислите о“ Атлантиц тврдоће „за континуирану, током целе године, серија учења из Естоније до Бугарске“, рекао је ген. Фредерик Бен Хоџиз за армитимес.цом.
САД војне вежбе „Атлантик тврдоћа“ ће проширити у Румунији и Бугарској крајем марта због расте напетост у региону, рекао је исти електронско издање.
    Ево шта је говорио и како смо смирила на опасност од америчког војног напада у Бугарској, усмјереног против Русије наши „политичари“:
Данијел Митов: не припрема за рат и Нико неће да се бори са нама
Хистерија дуж једне кључне тачке са 40 запослених, од којих половина Бугара настале одређене политичке странке су неодговорно мржње, панику и хистерију у друштву, казао је министар.
ГЕРБ: Русија није претња за Бугарску, наша земља није спремна за воина.Русииа не претња Бугарској, највећа опасност долази од оних који шире гласине да смо се спремају за рат, саопштено је из скупштинске говорнице у име партије ГЕРБ валентин Радев.
Према речима министра одбране Николај Ненцхев говори о 17 тенкова.
Ненцхев: Политичка говор је сада опаснији по националну безбедност.
„Не постоји претња нашој националној безбедности“, рекао је на маргинама Националне министра одбране Николај скупштина Ненцхев.