Хороскоп за днес – 4 октомври :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
118
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, четвъртък – 4 октомври 2018 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Съветът на деня е да не започванете прибързани инициаиви, а да приключите в срок това, за което са ви платили или сте поели ангажимент. Някой следи кариерата и методите ви на работа и от действията ви в момента ще си направи изводите. Покажете лоялност и дисциплинираност, бъдете перфектни в това, което ще направите и уредите. В този ден е добре да се избягва пренапрежението. Не се включвайте в състезателна програма с тежък норматив. Разчистете терена за новата работа, която предстои. Време е да разчистите и връзките.

Телец 21 Апр – 21 Май

За родените в първата декада денят носи проблеми във връзкие и опасно противопоставяне на партньорите в работата и в живота. В хороскопа ви действа кръст на Луна, Венера и Марс с Уран от вашия знак. Не предприемайте нищо важно за бъдещето, ако не сте сондирали мнение с близките, колегите, шефовете и децата. Добре е да останете пасивни пред всяка провокация и натиск. Точно днес не се ловете на бас и не рискувайте с участие в екстремни инициативи и спортове. Следете кръвното и не бързайте за никъде.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Правете всичко премерено, обмислено и бавно, за да избегнете грешките, пренапрежението и нервните сривове. Колкото по-малко контакти имате, толкова по-добре. Не е ден за нови запознанства, за старт на нова и амбициозна лична и професионална програма. Опитайте да доведете до финала преговорите от миналото и дейности, за които сте дали дума или вече сте получили парите. Добре е да се проведе прочистваща диета до новолунието. Планирайте с кого и с какво е време да се разделите, за да не си пречите взаимно.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Не правете нов избор и не преминавайте на нова територия или служебна позиция. Пазете се от случайни контакти, които могат да объркат намеренията и личния ви избор и да ви насочат в грешната посока. Изискването е да се стегнеш и да приключиш навреме поетите задължения и ангажименти. Не се опитвайте да се измъкнете от това, което сте обещали. Днес всеки трябва да си поеме тежестите, да помогне на тези, които обича и цени. Ще бъде най-добре, ако не проявявате излишна активност. Спазвайте диета.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Луната навлиза в Лъв и задвижва тежък планетен кръст с Венера, Марс и Уран. Колкото и добре да сте си направили сметките днес всичко може да се обърка. Не започвайте нова работа и не тръгвайте в нова посока. Всеки нов избор в момента ще е грешен и ще се нуждае от корекция. Всичко, което не сте съгласували с партньори и близки има тенденция да се провали и опасно да засегне имиджа и материалното ви положение. И в любовта не е време за нови запознаства и първа среща. Останете където сте, направете инвентаризация.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Ден за работа на свой терен и със свои средства. Не влизайте в нова среда и не допускайте намеси в това, което до вечерта трябва да приключите. Спазвайте обещанията и не поемайте нови. Всичко, с което се ангажирате в този ден ще ви постави в неизгодна позиция, а приключеното в срок ще донесе признание, награди и пари. Бъдете лоялни към досегашните си партньори, новите да почакат. Ако нещо неочаквано се случи и промени плановете ви ще ви донесе неприятности, ще ви вкара в проблеми и разходи. Не е ден за нови срещи.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ден на пасивност. Не си нарушавайте комфорта, независимо кой и какво иска от вас. Концентрирайте се над поетите в миналото отговорности и задължения и до вечерта ги приключете. Откажете нови срещи и ново запознанство. От особено значение днес е да си внимателен към новите контакти и обаждания. Проведете общо прочистване на организма и връзките. Постойте в тишина, обмислете нещата от живота си. Може да се промени вътрешното ви усещане за околните и за света. За утре не планирайте работа в екип.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Тежък ден за родените в първата декада. Тенденцията е близки и колеги да ви стоварват задължения и ангажименти. Ще се окажете притиснати между свои и чужди задачи. Ще се появи опасен дразнител или нов колега, който ще се окаже агресивна конкуренция. Всичко ново, което днес влезе в живота ви ще донесе проблеми неприятности и болка. Концентрирайте се над нещата, които трябва да приключите, за да си освободите ръцете и ума за новите начинания и промени, които ще ви измъкнат от проблемите.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Днес с лекота ще приключете с важна работа и ангажимент, а в утрешния ден ще получите и наградите за положените усилия. Не се занимавайте с нищо странично от това, което сте планирали и обещали да свършите. Избягвайте неочакваните срещи, не реагирайте на нови обаждания и не се ангажирайте с нови проекти. Ден на пасивност, особено по отношение на новото, което напира и агресивно се стреми да повлияе на личния ви избор. Днес нищо не бива да избираш, а да приключваш с това, което си избрал и обещал.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Съветът на деня е да си освободите ръцете и ума, да се ориентирате към приключване, за да може в следващите дни да сте готови да поемете новите задачи, новите проекти и новата любов. Стоите на браздата между миналото и бъдещето си, а в такъв момент е добре да поседнеш, да помислиш, да не бързаш и всичко да си изясниш. За утре планирайте среща с капацитет в интересуващата ви област. Не споделяйте намеренията си с преките си конкуренти. Планирайте за уикенда командировки и участия в изложби, панаири и преговори.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Тежък ден за родените в първата декада. Марс от вашия знак образува кръст с Луна, Венера и Уран. Време е да приключите с работа, бизнес или връзка, да се освободите от неприятни обвързаности, които в последно време само ви използват, без да носят адекватно възнаграждение за старанията и усилията ви. В момента е добре да завършите етап от живота и работата си и от следващите дни да се чувствате свободни в избора и чувствата. Няма да ви е леко, ще има усмивки и сълзи, а някъде и скандал ще се заформи.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Ден на пасивност и равносметка. Претеглете на везните на реалноста личните си и професионални връзки и решете с кое е време да се приключи. Изпълнете си обещанията и не се ангажирайте повече с тези, които са ви подвели или използвали до момента. Не прибързвайте с крачката в нова посока. Този ден помага да пресечем финалната права, а не да тръгнем от стартова позиция. До три дни новите проекти може да се провалят, защото в събота и неделя в живота ви ще дойдат нови варианти, промени, надежди и очаквания.