Американски военен разказа как е бил отвличан от извънземните няколко пъти (ВИДЕО)

1
176
Добави коментар
slavchev
slavchev

Мистериозен видеоклип, за който се твърди, че е направен в една от военните бази на САЩ, придобива популярност в мрежата. Неизвестен черен мъж разказва на колегите си как е бил многократно отвличан от представители на извънземни цивилизации и е виждал три различни извънземни вида със собствените си очи. Успоредно с това войникът описва описанието на училищна дъска. Съдейки по усмивките на присъстващите, те не вярват твърде много на историята на събрата си.

Войникът съобщава, че е бил отвлечен първо от „сиви“, после от високи „бели“ извънземни и най-накрая от рептилоиди, подобни на антропоморфни гущери. Последните били истински врагове на човечеството, тъй като не са обременени с морални принципи и състрадание към хората. Мъжът е убеден, че тези агресивни и невероятно силни същества могат да ни атакуват по всяко време и затова трябва да бъдем подготвени за това.

В същото време „сивите“ чужденци, по думите на нашия герой, са много по-благосклонни към земните жители. Веднъж дори взели американеца на своята планета, която кръжи около звезда с две слънца. Небесното тяло, казва той, се оказало като пустиня с много горещ климат, но било  възможно да се диша нормален въздух. „Сивите“ и рептилиите са, според разказвача, заклети врагове, водещи ожесточена борба в продължение на много хилядолетия.

Освен това войникът съобщава, че „сивите“ непрестанно отвличат земляни, но винаги връщат хората живи и здрави. По време на историята на човечеството тези същества са променили човешката ДНК 68 пъти, за да ускорят нашата еволюция, както и да ни предпазят от различни болести и бедствия. Един от тези „генетично модифицирани“ хора, казват те, е самият Буда и Исус Христос, които след това имат огромно духовно влияние върху света.

Източник: www.blitz.bg

Свързани