Хороскоп за днес – 6 октомври :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
196
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 6 октомври 2018 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Тенденцията е нещата да потръгнат, да се намери изход от всяко положение и да се уреди това, което в миналото е било невъзможно. Преградите падат , а по-високите просто заобикаляте и пак тръгвате напред. В този ден не винаги правата линия те води най-бързо до целта. Ще се наложи да криволичите между своите желания и предпочитанията на близките и децата, но в крайна сметка всеки ще получи каквото му трябва и си е наумил. Каквото се посади в земята ще даде богата реколта. Каквато работа или дейност подхванете ще тръгне успешно.

Телец 21 Апр – 21 Май

Ден на реката от възможности, на шанса да си прекарате добре, да получите това, за което сте тръгнали и да стигнете до финала на определени връзки и ангажименти. Дори и тези, които смятат да ви попречат в действителност ще ви направят услуга. Пътувайте, ако имате такава възможност. Постойте близо до вода и ще се заредите енергийно. Хубаво е в този ден да не оставате длъжници никому, затова прегледайте си нещата и вижте на кого какво дължите. Не забравяйте да посетите или да се обадите на родителите си.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ден на бягане с препятствия, особено за родените в първата декада. Ще се наложи да избягате от едно място, за да отидете на друго. Бягате от една отговорност, но налитате на друга. Ще лавирате между желанията на близките и своите собствени амбиции и намерения. Не влизайте в директни двубои, избягвайте опасните теми на разговор. Ще ви затруднят работи и дейности, които до момента непрекъснато сте отлагали. До вечерта откривате изход от трудната ситуация, но по един болезнен начин. Изяснете си отношенията.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ден на успехи, на интуитивни прозрения особено близо до вода. Мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват. Ден за пътуване и опознаване на света и другите от различна гледна точка. Добре е да поставите тези, които обичате или се каните да привлечете в своята орбита на някакво изпитание при несвойствени обстоятелства. Този ден може да ви покаже наистина сродните ви души и местата, където може да възродите семейството, работата или друго важно за вас. Сънищата от тази сутрин ще се сбъднат. Повярвайте си и ще се получи.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Успешен и творчески ден. Организирайте срещи и публични изяви, търсете начин да стигнете бързо до целта, да определите приоритетите и да не се отказвате от намисленото независимо кой и по какъв начин се опитва да пречи. Символ на деня е реката, а тя винаги ще намери пътя към морето. Дано и вие намерите пътя към големите си амбиции и надежди и сбъднете поне някои от тях. Не се ограничавайте, действайте оптимистично и привлечете съмишленици. Реката се пълни и става мощна от малките ручеи и потоци вливащи се в нея.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Един успешен и творчески ден, в който ще свършите добра работа. Намерете време за неща и срещи, които ви носят хармония и релакс. Направете някои процедури, идете на масаж, търсете начин да стопите дистанциите и да излезете от зациклено положение. Днес преградите са лесно преодолими, а някои от тях са само в ума ни. Срещите ви ще са успешни и може да ви донесат предложение за нова работа. Покрай удоволствията не пропускайте момента да си намерите странично занимание и да разширите личното си хоби.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ден за търсене на спонсори и съюзници. Върнете си дълговете и не правете нови. Сега е момента да потърсите и тези, които ви дължат услуга. За вас предстои силен и успешен уикенд, но в следващите два дни ще трябва да разчитате не само на своите сили и възможности, но и на нечия подкрепа и силен гръб. Добре е днес да си уредите срещи с тези, които могат да ви бъдат от полза, които биха впрегнали усилията си заедно с вашите и биха помогнали да постигнете целите си. Почивайте повече, заредете се енергийно.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ден за пътуване, за делови и приятелски срещи. Постойте във ваната или медитирайте близо до вода и ще ви хрумнат чудесни идеи. Ще ви се отрази чудесно и плуване в басейна и всякакъв вид водни процедури. Поне в една посока ще получите прозрение, ще намерите нужното решение и ще излезете сухи от неприятно положение. Няма въпрос, който да не може да решите и спор, който да не може да туширате. Интуитивно ще получите съкровени знания. Пътувайте към места, които ви привличат. Преговаряйте за имотна сделка.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Труден ден за родените в първата декада. Намалете работата, увеличете удоволствията, пътувайте към приятни и релаксиращи места. Време е да презаредите, да потърсите друг път и друго решение на проблемите. Погледнете ситуацията, в която се намирате от друг ъгъл и друга гледна точка. Изберете пътя на най-малкото съпротивление. Днес също като реката криволичите между желания и възможности и в крайна сметка постигате целта. Не се препоръчват директни сблъсъци, постъпете дипломатично.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Днес и утре е вероятно да ви се случват повече приятни неща, да постигате с лекота намисленото и да преодолявате всяко препятствие по пътя си. Ще намерите решение на проблем, който ви мъчи отдавна. Ще се окажете нужни партньори за някой, който може да стабилизира живота и дейността ви, да ви подкрепи и обича. Проведете прочистващи процедури, отдайте се на заслужен отдих след добре свършената работа. Нищо важно не планирайте за понеделник. Преговаряйте днес и утре с родини по наследствени и имотни дела.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ден на лутане между свои и чужди желания. Опитайте да съчетаете работата с удоволствията на приятно място и с приятни хора. Нещо тръгнало наопаки ще се оправи. Тенденцията е да се намира изход от всякакви проблеми и затруднения. Ще получите неочаквно вдъхновение как да се постъпи така, че и „вълкът да е сит и агнето да е цяло” в трудни за вас отношения. Доверете се на сънищата си и на интуитивните си прозрения. Релаксирайте на тихо и приятно място. Животът ще ви предложи различни варианти, но вашият е само един.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Днес искате едно, а получавате друго, но може да се окаже, че точно това другото е много по ценно и важно за вас. Символ на деня е реката бързаща към морето и черпеща сила от различни извори и потоци. Може да попаднете в трудно положение, но подкрепата на близки и приятели няма да закъснее. Препоръчва се медитация близо до вода. Ще получите озарение как да излезете от трудно положение. Ден за сеитба. Каквото се посади ще се хване. Ще дадат плод и идеите, които днес ще ви дадат или вие ще предложите някому.