Поддръжка на Joomla сайт

1
316
Добави коментар
hristovp
hristovp

Поддръжка на Joomla сайтове и приложения

Предлагаме техническо обслужване и професионална поддръжка на уеб сайтове, страници и приложения, изградени с помощта на Joomla! CMS (система за управление на съдържание Джумла!).

Видове услуги, свързани с поддръжката на Joomla:

Допълване, изтриване, редация на текстова информация;
Инсталация на менюта, модули, компоненти, добавки, шаблони и езици за Joomla;
Обработка на снимки и изображения и тяхното допълване, изтриване и редакция на сайта;
Мониторинг на състоянието на сайта – обновяне, отстраняване на технически проблеми и такива, свързани със сигурносттта (заразяване със зловреден код, дупки в сигурността и бъгове);
Вътрешна и външна SEO оптимизация за по-добри позиции на уеб сайта, при търсене в Интернет търсачките;
Консултации;
Технически и SEO одит с който да анализираме състоянието на сайта;
Създаване и / или интеграция и поддръжка на социални акаунти / страници към сайта (в социалните платформи Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ и др.)
Реклама в Интернет на Joomla сайт.

Ако имате нужда и желаете поддръжка на Joomla, моля попълнете формата за контакти или се обадете на телефон: +359 898 677 450.

Запитване за поддръжка на Joomla:

За Joomla! CMS:
Joomla! е широкоизползвана система за управление на съдържание, с помощта на която потребителите биха могли сравнително бързо да създават професионални уеб сайтове, страници и приложения в Интернет.

Нейните възможности са практически неограничени, с помощта на широката функционалност на компонентите, модулите и добавките, поддръжката на многоезичност и вградените разширени възможности за SEO оптимизация и многоезичност.

Joomla е предпочитана система, както от професионални програмисти, така и от крайни потребители, без познания в програмирането.

Нейната функционалност и сравнителна лекота за работа я правят предпочитана и широкоизползвана в световен мащаб, като до средата на 2018 година, тя е втората най-използвана система за управление на Интернет съдържание в света.

Системата е написана на езика PHP и използва база данни MySQL, като от версия 3.0 поддържа и PostgreSQL бази данни и приежава изключителни възможности за кеширане на информацията, търсене, създаване на блог, електронен магазин, корпоративен сайт и локализация с поддръжка на над 65 езика!

Официална страница на Joomla! CMS
Официална страница на Joomla! CMS България