Хороскоп за днес–7 октомври :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

2
184
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Овен

Днес, в случай че се почувствате тъжни или разочаровани от нещо, може да намерите утеха при любимия човек или при приятелите си. Макар денят да е почивен, мислите на много от вас ще са насочени към работата и към промените, които ви очакват там.

Телец

Днес няма да ви се отрази добре, ако пренебрегнете потребностите си от сън и почивка. Ако през последните дни сте били подложени на повече стрес, сега е моментът да се погрижите за себе си и да разпуснете – най-добре край вода, в планината или на вилата.

Близнаци

Днес може да се отдадете на спокойни занимания, които не изискват да влагате много енергия. Голяма част от вас ще предпочетете да се уедините и да се погрижите за себе си. Може да отложите изпълнението на служебни и домашни задачи – работата няма да избяга.

Рак

Днес ще сте много любвеобилни и човекът до вас ще бъде щастлив/а от това. Ще искате да помогнете на всекиго и загрижеността ви ще привлича хората. Все пак внимавайте да не прекалите и не се опитвайте да обсебвате другите, например децата си.

Лъв

Днес едва ли ще ви бъде скучно, защото приятели ще търсят компанията ви, може и да получите интересно предложение. Денят е подходящ за пътуване, но не е изключено ненадейно да попаднете в непредвидени обстоятелства. Ако през изминалите дни сте имали неразбирателство с партньора/партньорката си, сега е моментът да си поговорите.

Дева

Днес ще успявате да вникнете в болките на хората около себе си и ще изпитвате желание да им помагате. Ако вие самите се изправите пред проблем, не се крийте зад маска, а споделете какво чувствате. Ако имате нужда от утеха, не се бойте да я потърсите – покажете, че и вие не сте напълно защитени.

Везни

Днешният ден е чудесен за забавления и социални контакти. Общувате с лекота и без усилия ще се превърнете в душата на компанията. Много от вас ще сте настроени на романтична вълна и ще имате желание да изненадате половинката си с някакъв жест или с подарък.

Скорпион

Днес може да научите нещо, свързано с човек, с когото поддържате близки лични или служебни взаимоотношения. Все пак имайте предвид, че преценката ви за ситуацията може да е доста неясна и затова би било добре да не си правите категорични изводи. Денят ще е особено плодотворен за онези от вас, които действате смело.

Стрелец

През днешния ден пред вас ще се открие възможност да общувате пълноценно – използвайте я подобаващо. Може да проведете успешно преговори, да обсъдите някакъв въпрос с колеги или да изчистите отношенията си с любимия човек. Ако нещо не ви е ясно, питайте, а не се опитвайте да гадаете.

Козирог

Днешният ден може да бъде много успешен за вас, стига да се доверявате повече на интуицията си и да не притискате хората и обстоятелствата. Хубаво ще е да се отдадете на хобито си или прекарате повече време със семейството си – имате нужда от това.

Водолей

Днес може би ще трябва да избирате дали да правите това, което искате, или да угодите на друг човек. Не бъдете подвластни на чувство за вина – решението ще е лично ваше. Ще изпитвате желание да се погрижите за близките си хора, но не забравяйте и себе си.

Риби

Днес може успешно да разсеете някаква заблуда, която не ви е позволявала да гледате реалистично на себе си или на друг човек. Не жертвайте собствените си желания и потребности, само и само да запазите хармонията във взаимоотношенията си. Единственно вие знаете от какво имате нужда – сега е моментът да го заявите.