Тина Търнър запуши устата на всички критици и разкри как младият й мъж е спасил живота й

1
131
Добави коментар
slavchev
slavchev

Световноизвестната певица Тина Търнър се е подложила на операция по трансплантация на бъбрек. Интервенцията е направена през 2017 година, а донор е съпругът на изпълнителката Ервин Бах. Това съобщава самата Търнър в автобиографичната си книга „My Love Story”, съобщава People.

Книгата ще излезе на пазара на 16 октомври.

По данни на списанието, през 2016 година певицата чува страшната диагноза „рак на червата”. Тя се отказва от традиционното лечение и се обръща към хомеопатията. Това обаче се отразява още по-негативно на състоянието й и изпълнителката развива бъбречна недостатъчност. За да я спаси, мъжът й решава да се раздели с единия си бъбрек.

В този момент Търнър се замислила дали някой няма да изтълкува решението на Ервин като разчистване на сметките. Откакто са заедно, не спират слуховете, че Бах, който е със 17 години по-млад от нея, се е оженил единствено заради парите и славата й.

„Отчитайки колко дълго време бяхме заедно, е невероятно, че все още се намираха хора, на които им се искаше да вярват, че Ервин се е оженил за мен заради парите и славата ми. Какво повече му трябва на един мъж, който е по-млад от жена си? Ервин винаги е игнорирал слуховете”, признава изпълнителката.

Операцията е направена през пролетта на 2017 г. Тя може да се определи като относително успешна, тъй като Търнър и до ден днешен се бори с усложненията. От време на време певицата страда от замайване, тревожност и диария.

Търнър признава, че е прекалено самонадеяно да говори за оздравяване, но се радва, че е още жива.

„Мога да погледна назад и да разбера защо кармата ми беше такава. Доброто излезе от лошото, радостта дойде от болката. И никога не съм била по-щастлива, отколкото съм днес”, признава звездата.

Източник: БЛИЦ

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…

Свързани