DURAVIT SENSOWASH SLIM – Най-естествената форма на хигиена за Вашата тоалетна.

2
193
Добави коментар
bg-maistor
bg-maistor

DURAVIT SENSOWASH

Предлага най-естествената форма на хигиена – почистване с вода!

 

DURAVIT представя наскоро най-ново си допълнение към серията си с унми тоалетни седалки за тоелтни чинии. DURAVIT SENSOWASH SLIM предлага всички предимства на тоалетна и биде в едно, и е идеална за тези, които ценят естествената простота и удобство.

 

 

 

Елегантна тоалетна

Комбинацията от седалка и плосък капак е новаторска форма, даваща традиционен, но елегантен вид. Изключителната практичност и простотата на работа DURAVIT SENSOWASH идеалното решение за обществени и полу-обществени места. Благодарение на интегрираната система за безопасност, тя отговаря на изискванията на EN 1717 за питейна вода.

 

Тънко дистанционно управление

Дистанционното управление улеснява контрола и работата на всички функции, които предлага тоалетната чиния. След като сте използвали тоалетната, изберете желаната функция за вас: Задно измиване, Дамско измиване или Комфортно измиване. Интегрираният нагревател прави възможно поддържането на постоянна температура на водата, като температурата се настройва по желание. След употреба дистанционното управление се връща в държача за стената. Капакът и седалката се отварят и затварят автоматично. 

 

 

 

 

Оптимална хигиена

За да се улесни поддръжката, модул DURAVIT SENSOWASH SLIM може лесно да се демонтира с една ръка, което позволява ефективно почистване. Функциите за измиване и механизмите на седалките могат да бъдат достъпни по отделно за по-лесна грижа. Тоалетната е произведена от здрав материал и е устойчивата на надраскване повърхност на седалката е идеална за поддържане на оптимална хигиена.

 

Очаквайте скоро при нас! За допълнителни въпроси ни пишете тук …

Последно променена вПонеделник, 08 Октомври 2018 07:51