Подари надежда на деца и семейства в неравностойно положение

1
191
Добави коментар
cryptomaniabg
cryptomaniabg

“Подари надежда” – Вашата нова начална страница

Здравейте драги приятли, с огромно удоволствие искаме да ви представим нашия нов проект “Подари надежда”, взаимстван от проекта на Unicef “The hope page”.

Идеята ни е нова, иновативна, нещо което към днешна дата не е правено в България. Колко от вас са участвали в дарителски кампании? Колко от вас имат възможността да го направят?

Хората на тази планета сме създадени с една единствене цел – да си помагаме, въпреки че все по-рядко го правим. Разбираме ви! Ежедневнието на повечето от нас е обсипано със задачи, повече от 80% от хората в България ходят с нежелание на работа и едвам чакат краят на работния ден. След това имат задължението да вземат децата си от училище, или детска градина, да напазарят, да сготвят, да се навечерят и да си починат няколко часа до началото на следващия работен ден. Чакат ни плащането на сметки, кредити, поддръжка на 10-20 годишнен семеен автомобил и още куп разходи.

В цялата тази суматоха забравяме същността на нашият живот, а именно да помагаме на нуждаещите се. Точно този проблем ни подтикна да се заемам със сложната задача по организирането на нов вид дарителска кампания, в която всеки човек, притежаващ смартфон/компютър може да се включи.

А именно нашата страница “Подари надежда”.

Как работи

Чрез престоя си в тази страница вие дарявате част от процесорната си мощност, чрез която получаваме криптовалутата Monero(xmr).

Колкото по-дълго стоиш на страницата и колкото повече процесорна мощност даряваш, толкова повече решения създаваш, които ни носят криптовалутата Monero. Копаенето на криптовалути е безопасно за настолните компютри. Молим ако даряваш през други устройства задължително не използвай повече от 20% процесорна мощност и следи за това дали те не загряват прекалено!

Също така ако се притесняваш за консумацията на електроенергия, намали процесорната мощност, която даряваш.

При набиране на нужният минимум за обръщането на криптовалутата във фиатна валута, ние от екипа на Крипто Мания България – “Дигитъл Солюсънс Груп” ЕООД се задължаваме да отделяме събраните средства за дарителски кампании в цялата територия на Република България.

Процесът е планиран да се извършва по напълно прозрачен начин, като всеки, който иска да присъства и да предложи региони и точни местоположения за нашите дарителски мероприятия е добре дошъл.  БЛАГОДАРИМ ТИ! 

Смятаме за нужно да довабим, че скриптът който работи в тази страница е възможно да бъде засечен като зловреден код от вашият антивирусен софтуер, или да бъде блокиран от Adblocker-а ви. Това е така поради факта, че много от уеб сайтовете по цял свят използват подобен тип скриптове без тяхното разрешение, което може да е опасно за определен тип устройства. 

Related