Защо виждам 444 ?Значението на 444

2
163
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

Открийте духовното значение на Ангелското ПОСЛАНИЕ 444
Изглежда, че навсякъде, където поглеждате  числото 444 пак е там.

Защо виждам 444 ?Значението на 444

То беше там, когато пътувахте по шосето, на многобройните регистрационни номера и улични знаци.

Включвате песен, която не сте чували от известно време, и забелязвате, че песента е с продължителност 4 минути и 44 секунди.

По-интересно обаче е, когато погледнете мобилния си телефон и батерията е на 44%, в 4:00 часа . И, разбира се, винаги е на часовника (особено когато сега се събуждате по същото време в средата на нощта, в 4:44 ч. Изведнъж!).

Сякаш номер 444 има свой собствен ум, който те дразни, като те следва, където и да отидеш!

Навсякъде, където виждате 444, е начинът, по който ангелите да комуникират с вас. Ангелите обичат да използват повторни номера, за да общуват с вас. 444 е един от основните номера.

4 значения на Ангел номер 444
Чрез моите медитации и канализиращи сесии ангелите разкриват 4 възможни значения зад номера 444, за който те искат да сте наясно.

Първото значение на 444: Трябва да създадете стабилност

В нумерологията 4 е броят на структурата и стабилността. Ако ангелите ви изпратят номера 444, може би това е така, защото вашият живот е във вихрушка точно сега и вие не чувствате, че имате стабилност в живота си.
Ако искате да проявите сънищата си, то е важно да изградите силни и сигурни основи, като къща.

Може би трябва да отделите повече от времето си, за да търсите душата си.

Или трябва да получите по-добра работа, която плаща повече, за да имате достатъчно пари, за да платите всичките си сметки и да оставите част от тях, за да вършите нещата, които обичате.

Втори смисъл на 444: Ангелите ви  защитават

Когато трябва да намерите стабилност в живота си, понякога може да се чувствате изгубени и несигурни.

Но като ви пращат 444, вашите ангели ви казват, че те са постоянно около вас през цялото време. Те ви изпращат любов и благословия, за да ви предпазят от вреда.
Също така ви съветват да потърсите  събития и обстоятелства в живота си, които ще ви помогнат да намерите стабилността, от която се нуждаете.

Ангелите ви винаги работят за  най-добрия ви интерес и ще ви изпратят само ситуации, които ще ви помогнат да израснете духовно и  да постигнете целта на душата си .

Третото значение на 444: Необходима е упорита работа и усилие 1

Когато става въпрос за изграждане на мечтания  живот, трябва да удвоите усилията си .

444 е знак от ангелите, че вашият мечтан живот е възможен.

Ангелите са готови да ви помогнат , но трябва да покажете ,че се трудите по пътя към целта. Трябва да положите усилия в живота си, за да помогнете на съвършенството да се прояви.Дръжте мислите и действията си подредени по всяко време и ще започнете да виждате чудеса в живота си.

Четвъртото значение на 444: Слушайте интуицията си

Интуицията ви е свързана с по-висшето ви АЗ и ви дава достъп до мъдрост и напътствие, които ще ви помогнат в живота !

Повечето хора изпитват интуицията като чувство в стомаха си, тежест в стомаха. Тя ви помага да се ориентирате в живота, като избягвате ситуации и хора, които не ви служат, докато ви насочва към преживявания, които ще ви помогнат да израствате и да се развивате във вашето духовно пътуване.

Ако продължавате да виждате 444, това е мощно послание от ангелите, че не сте достатъчно внимателни за интуицията си. Те искат да разчитате на себе си повече, когато става въпрос за намиране на отговори за живота ви.Ако искате да развиете интуицията си, тогава има някои практически упражнения, които ще ви помогнат. Силно препоръчвам автоматичното писане, като  начин, по които можете да влезете в интуицията си и да общувате с висшето си аз.

Какво трябва да направите, ако видите 444?

Винаги трябва да вземете  бележка за вашите мисли в този момент и да ги запазите положителни. Помнете „ефекта на пеперудата“. По-силни от действията ви, мислите ви са и физическа енергия, създавайки реалността, която виждате във физическия свят.

Практикуването на осъзнаването на вашите мисли в крайна сметка ще служи на вашето пробуждане и житейска цел . Ще се научите да освобождавате страхови понятия, веднага щом се проявят в ума ви, без да се настаняват трайно в него.

На свой ред това ще ви помогне да постигнете изобилие в каквато и да е област на живота  чрез вашето Висше Аз. Интуицията ще ви помогне да вярвате, че можете да правите каквото си помислите.

Ако номер 444 се появява в живота ви многократно, красивата реалност е на хоризонта за вас – изразителна увереност и физически ред … балансирани с вътрешна и външна сила, ще ви облагодетелстват сега.

По-висшите енергии са с вас в този момент, чрез енергията на 3-те и възнесени учители. Всичко, което трябва да направите, е да освободите свободната си  воля и да поискате помощта им.

Въпреки че понякога е трудно да се помни, вашите уникални философии и опит бяха предопределени и организирани божествено. Вземете вашите вродени дарби и се възползвайте максимално от тях. Вие сте в хармония; да се доверите на процеса, да знаете, че Вселената е вашата детска площадка и тя ви подкрепя.

Създавате по-високо съзнание, като започнете със себе си, което след това вибрира във Вселената. Вие допринасяте за процеса на пробуждане на съзнанието на колективната общност.

Така че, ако виждате навсякъде 444, посланието към вас в крайна сметка ще стане кристално ясно – разчитайте на този вътрешен инстинкт. Повярвай на интуицията си – това е истинското проявление на твоето същество, което ти помага да „разбереш“ нещата без рационално обяснение.Ако внезапно виждате тройни последователности от числа от всякакъв вид, те имат персонализирано значение. Никога не се съмнявайте в това!

Докато развивате осъзнатостта да разпознавате, утвърждавате и показвате благодарност към това, може дори да започнете да виждате нови числа. Възходът на вашето съзнание е в ход, така че прегърнете този растеж, докато очаквате новите послания, които ще започнат да пристигат.

Дълбоки духовни послания на Ангелско Число 444
Науката за „числата“ е една от малкото абсолютни истини в това универсално съществуване. Но опитът на всеки човек за синхронизъм, как тези числа се появяват за вас, е уникален за вашия истински Аз и душа. Това е кодирано съобщение от Вселената за вас, предназначено да ви помогне по време на вашето лично пътуване.

Магията на ангел номер 444 съдържа епично съобщение в рамките на неговата енергийна вибрация.

Нумерология е изследването на числата, както и значението, което те имат в нашата реалност и извън нея. Но преди да се потопим в дешифрирането на това, което означава, първо трябва да разберем, че всяко число в тази последователност носи своето специфично тегло.

За да разберем напълно, ще разделим енергията на всеки компонент. Това са:

Номер 4;
Номер 44;
Номер 8;
Номер 3.
Значението на числото 4
В числото числото 4 е „Работникът“.

Има 4 елемента (въздух, огън, вода и земя) и 4 свещени посоки (север, юг, изток и запад).

4 е „солта на земята“, притежаваща мъжка енергия, отразяваща силата, методическата стабилност, организацията и изграждането на фундамента.

Други важни атрибути, носени от четворката са: надеждност, послушание, практичност, производителност и търпение. Тази вибрация е постоянна и конвенционална, като се опира повече на традиционализма, отколкото на спонтанността.

Ориентирана към целта и усърдна, вибрационната енергия на 4 също отразява безупречна памет, забелязваща всеки детайл . Вероятно не е най-социалното от кардиналните числа, 4 представлява контролна честота, която може да се прояви в тиха и съзерцателна неизвестност.

Тези хора ,които имат лично число  4 са твърди и постоянни работници , смирено намират огромно удовлетворение от успешните резултати (за разлика от признаването и финансовата печалба). Вероятно не се наслаждават на светлината на прожекторите, но те ще издържатна силата срещу всеки или срещу всяко нещо, което се движи на тяхна територия. Те са стабилни доставчици и са добри в работата си с ръцете си. Те са склонни да изискват лоялност и дисциплина, но могат да изглеждат високо натоварени, тъй като са склонни да бъдат чувствителни в хаотични ситуации.

Дори гледането на формата на числото 4 представлява вътрешната енергия на това число. Не твърдите ъгли на 4 символично отразяват личността с правоъгълник? Има причина хората понякога да се наричат ​​“квадрат“; площадът няма слаби точки с 4 равностранен страни и духовното значение е отразено като твърдо, организирано и построено, за да продължи.

В Таро, четвъртата карта  е представена от Императора . Императорът е бащата на таро – доставчик и защитник. Този, който носи сигурност на хората около него, използва своя житейски опит, за да даде мъдростта, която е постигнал, и да ръководи следващото поколение. Той седи на трон от камък; здрав, непоклатим и сигурен.

Не съвсем съвпадащо, тази карта се управлява от червената планета Марс – мъжката планета, която управлява нашите естествени инстинкти на агресия, сила и оцеляване. Дори червеният цвят представлява действие и посвещение; това се показва в червената роба на Императора и в яркия изгрев на слънцето. Марс управлява Овен – знак за пожар, отразяващ асертивни действия, който също е свързан със самия номер 4.

Защо е важно да се признае това? Тъй като Императорът методично създава ред , като изцяло измисля мислите си, за да измисли план за действие . Този стратегически подход показва енергията на желанието да се проявят идеи върху физическия план. Когато се появи тази карта, ще се появи възможност, която ще помогне да се създадат основите за успешно бъдеще. Въпреки че с тази енергия е необходимо господство на логиката над сърцето, трябва да се наслаждавате на увереността и увереността, която този фокус носи.

Ако се сблъскате с труден избор, можете да го овладеете чрез  концентрация и самоконтрол.

Числото 4 служи за напомняне за подготовката на плановете ви, като използвате стратегически ред.

Когато предприемете положителни действия към целите си, Вселената винаги ще работи във ваша полза, за да установи стабилна основа и да ви помогне вървите с устрем по пътя си.

Това е мощното число 4 накратко. За да се разкрие пълното значение на повтарящата се последователност 444, важно е също така да разгледаме и номера 44.

Номер 44
Числото 44 притежава силно страстна енергия в нумерологията. Повтарящият се номер винаги усилва енергията на оригиналното число; в този случай това е числото 4.

44 отразява двойната енергия от 4: силата и основата на трудния работник. Въпреки това, 44 носи допълнителна вибрация за способност – нефизичната, вътрешна сила. Това е почти като твърдение от Вселената, че упоритата работа на 4 вибрира два пъти по-силно, а сега имате властта повече от всякога. Сложихте успешно работника в действие и сега всичко, което се изисква, е същата сила вътре.

По този начин тези послания се обръщат към енергията на нашите двойни страни на агресивна сила. Едната 4 представлява увереното управление на физическите сили; другата, нашите емоционални сили. Това напомня, че трябва да се стремим да бъдем духовно осъзнати, докато съзнателно въплъщаваме мисията на душата си тук на Земята.

Ясно е, че можем да видим, че номер 44 е очевидно значим. Много хора забелязват номер 4 в ключови точки в живота си, когато се засяват семена. Ако това сте вие, удвоете тази енергия и развийте сила в признаването на принципа на причинно-следствената сила; балансирайте вътрешните си мисли и външни действия.

Да се ​​потопим по-дълбоко. Когато се удвои, 4 + 4 се равнява на 8 – кардинален номер, който обхваща съществено вътрешната енергия на числото 44, заслужава силно обяснение.

Енергията от номер 8
8 се смята за щастливо число в китайските системи

Паралелно с 44 вибрации, числото 8 представлява авторитет, професионализъм, управление и самочувствие … заедно с вътрешната сила, разбиране, прозрение и свещена мъдрост. Ако 4 представлява „Работникът“, тогава номер 8 е „Шефът“

Те свързват духа и материята, като имат способността да виждат вечните измерения в двете. Осмицата също отразява енергията на издигането над бедността, като се възползва от възможностите както с интензивно действие, така и със стратегическа интуиция.

Формата на 8 е може би най-ярката от всички едноцифрени числа. Безпогрешно балансирано, тя отразява даването и приемането, кармата и Всеобщия закон за причината и ефекта. Страничен символ на безкрайност, представлява цикли на безкрайните цикли на раждане и смърт, съществуване и нирвана . Това също е показано по пътя на енергийния поток в нашите чакри, което означава, че болката и изцелението са необходими за постигане на просветление. Задачата за балансиране на физическата и духовната сила е точно това: безкрайно.

8 е като кармичен еквалайзер. Ако успеете с равномерно балансиран характер, ще бъдете успешни в живота . Вибрационната енергия на 8-те носи със себе си съобщение, което толкова лесно можеш да създадеш, колкото и лесно да се унищожиш.

Осем ни напомня, че умереността както на материално ниво (във физическото царство), така и в естествената интуиция (в духовната област) е цел, която трябва да постигнете съзнателно през цялото време.

Както обикновено, астрологичните знаци са важни и тук.

Осмият знак на Зодиака е Скорпион – фиксиран и интензивен знак. Отразява страстите, смелостта, сексуалността и любопитството. Той излъчва енергиите на решимостта, находчивостта и увереността (както при 4!), Като същевременно има спокойна и спокойна природа (както с картата за сила ще обсъдим по-долу!).

Скорпионът се символизира от скорпион – животно, за което се знае, че по-скоро се самоубива, отколкото да се остави да бъде убито. Те също така са изключително регенеративни, тъй като могат да загубят опашката си и бързо да създадат нова. Скорпионите също отразяват енергията на изпълване с желание от всякакъв вид, работещи изключително трудно (като 4), така че един ден те най-накрая могат да бъдат доволни от себе си както външно, така и вътрешно.

Скорпионът се представя с 13 -та карта в палубата, картата за смъртта.

1 + 3 = 4. Друг 4. Интригуващи, нали?

Това ни води до аспекта на таро на номер 8.

В таро, номер 8 представлява сила . Разбира се, 8-та карта резонира със силната мъжка енергия на 4!

Тя представлява силата, решителността и способността на човешкия дух да се справи с всички препятствия .

Постоянната и упорита сила не означава нищо за тази карта без вътрешно спокойствие и търпение под повърхността. Поддържането на зряла наслада, докато се съсредоточавате уверено върху това, което трябва да направите, ще извлече най-благоприятните резултати. Това е почти така, сякаш имате двойна сила от 4, като се научихте да имате вътрешна сила заедно с външната си сила.

Картата за сила показва равновесие на притежаващи човешки, животински и божествени инстинкти. Когато се появи картата „Сила“, тя ви учи, че имате силата да укротите  животните в себе си. Това е показано на картата като състрадателна жена, която има търпение да укроти жестокия лъв, като е толерантна към неговите нужди. Не толкова иронично, зодиакалният знак на Лъвае е управляван от тази карта в Таро.

Да бъдеш опрощаващ и приемащ ще изгради безопасна основа, за да влияе нежно на другите. Тя е форма на състрадателен контрол, за да можете да използвате вашите сили, за да повлияете на другите. Това може да означава, че трябва да сте наясно с тези инстинктивни усилия и да ги балансирате, като погледнете ситуацията с любов, вместо с ярост.

Тъй като номер 44 има комбинация от 4 и 8, тя притежава силна вибрация, понякога наричана „Master Healer“. Тази честота съчетава тази мъжка енергия с балансирана, състрадателна 8 енергия.

Сега е последният номер, от който трябва да сте наясно, за да разберете пълния смисъл на последователността 444. Номерът 3.

Силата на номер 3
Можете да кажете на този етап: „Мислех, че говорим за 444? Защо изведнъж споменахте 3?

Отговорът е прост. Това е така, защото 4 + 4 + 4 = 12. 12 намалява до 3, (1 + 2 = 3).

Номерът 3 отразява самоизразяването, креативността, въображението, спонтанността, артистичните амбиции и социалния ентусиазъм. Символично за троицата, тя притежава значително енергийно тегло в духовността, включително тези идеи:

Conscious-Подсъзнателно-свръхсъзнание
Mind-Body-Soul
Отец-Син – Святият Дух
Номер 3 също така представя могъщите учители, пророци и лечители, които някога са били човешки същества, но са надхвърлили физическите ограничения, наречени възнесени учители . Те насърчават онези, които търсят по-високо духовно съзнание и предлагат духовно напътствие. Номер 3 ни напомня, че нашите мисли винаги са чути, на които се повлияват универсалните енергии.

В таро Императрицата е 3-та карта. Управлявана от Венера (планетата на любовта, страстта, красотата, изобилието и плодородието), ни разказва много за тази енергия. Това ни напомня да се свържем с нашите физически сетива, за да изпитаме по-дълбоко единение и да създадем красотата, която търсим в този живот. Номер 3 се появява, когато трябва да открием алтернативни начини да покажем истинските си цветове на света, като донесем идеи на света, които са дълбоко в нас скрити от дълго време, изграждащи се, без да бъдат изразени.

Виждате ли 444 навсякъде?
Повтарящата се последователност от числа 444 олицетворява комбинираните енергии, вибрации и атрибути на всички гореспоменати числа – номер 4, номер 44 и дори числата 8 и 3.

Нека разгледаме атрибутите, които обсъждахме за всеки отделен номер:

Номер 4: ОСНОВА НА  СГРАДА & СТРАТЕГИЧЕСКИ РЕД

Номер 44: INTENSE DUALISTIC POWER в балансиране на физически и духовни

Номер 8: ТРАНСФОРМАЦИЯ

Номер 3: ИЗРАЗЯВАНЕ, КРЕАТИВНОСТ, & АРТИСТИЧНИ АМБИЦИ

Ако видите повтарящата се числова последователност 444, шансовете са вашите настоящи цели, мисли и ежедневни действия да бъдат приведени в съответствие с Вселената.

Интуицията е първата ви мисъл, втората ви мисъл е вашето его – доверие в чувството, което получавате, когато усетите чистата синхронност около вас!

Трикове за сочни устни

Вечерни Рокли – Идеи за Вечерна Визия

Това най-мощно лекарство срещу бръчки има само 2 съставки

Черните точки и пъпките ще изчезнат с тези лесни 3 рецепти

Блогът на Вили Раденкова-Ако имате артрит не бързайте да лягате под скалпела

Как формата на вашето лице разкрива вашата личност ?

Защо виждате 999 ?

Защо виждате 888?

Защо виждате 777?

Защо виждате 666?

Защо виждате 555?